«Καθάρισε» σε 8 λεπτά ο Εθνικός Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Δανιήλ Νικόλαος (Κακαφώνης Μιχαήλ, Ψιμάρνης Μιχάλης)

Σκόρερ: 61′ Μακρής, 69′ Σαλαμαλίκης

Mε το δεξί μπήκε και ο Εθνικός Πατρών που επικράτησε με 2-0 του νεοφώτιστου Πανιώνιου/Αχιλλέα. Τα τέρματα της ομάδας του Βύρωνα Καραβία σημείωσαν οι Μακρής (61’) και Σαλαμαλίκης (69’). Η ομάδα της Αγυιάς έχασε πέναλτι στο 53’ με τον Δεπούντη το οποίο απέκρουσε ο Σουτζόγλου.

ΦΙΛΜ:

6′ Τεράστια ευκαιρία για τον Εθνικό, μετά από την ασταθή άμυνα των παικτών του Πανιωνίου, ο Αναγνωστόπουλος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Αθανασόπουλος έκανε εξαιρετική επέμβαση και με τη βοήθεια του δοκαριού η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

21′ Μια καλή φάση για τον Πανιώνιο, όταν ο Στυλιανού έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, ο Σουτζόγλου μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

30′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπάκας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Δεπούντης έκανε την προβολή αλλά ο Σουτζόγλου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

55′ Χαμένο πέναλτι για τον Πανιώνιο Αχιλλέα, μετά από την εκτέλεση του Δεπούντη, ο Σουτζόγλου είπε “όχι”.

61′ Γκοοολ για τον Εθνικό, όταν ο Παναγόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μακρής με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

69′ Δεύτερο γκολ για τον Εθνικό, όταν εκτέλεσε το κόρνερ απ’τα δεξιά ο Γκλαβάς, ο Σαλαμαλίκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

78′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Εθνικό, έπειτα από την εξαιρετική ενέργεια του Παναγόπουλου από τα δεξιά, ο ίδιος πήγε να σκάψει τον Αθανασόπουλο αλλά η μπάλα πήγε στην πάνω πλευρά των διχτυών άουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Εθνικός Πατρών (Β. Καραβίας – Θ. Νικολακόπουλος): Σουτζόγλου, Βίτσος, Λαζανάς, Σαλαμαλίκης, Νίκας, Νικολόπουλος (55′ Μακρής), Παναγόπουλος (84′ Φραντζής), Σωτηρόπουλος, Γιάννης (84′ Σταυριανόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Κακαφώνης (67′ Χριστοδουλόπουλος).

Πανιώνιος/Αχιλλέας (Κώστας Λάζαρης): Αθανασόπουλος, Κουβέλας, Μπάκας (73′ Χρηστάτος), Παπαχρονόπουλος, Γκλαβάς, Νικολόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (67′ Μέρτικας), Στυλιανού (73′ Βάλσαμος), Δεπούντης, Σεκερσάββας (84′ Παναγιωτακόπουλος), Σκέμπι (73′ Αποστολόπουλος).