“Καθάρισε” στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος

Ένα ακόμη «τρίποντο» πρόσθεσε στο ενεργητικό του, ο Παναιγιάλειος, στην 23η και εμβόλιμη αγωνιστική για τον β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας. Η Αιγιώτικη ομάδα επικράτησε του Ατρόμητου Πατρών με σκορ 3-0. Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος παράταξε την ομάδα του, στο γήπεδο της Αβύθου, με αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά και παράλληλα να δώσει ανάσες σε κάποιους άλλους.

Άλλωστε οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και το γεγονός ότι η υπόθεση πλέι οφ έχει «σφραγιστεί», δίνει το δικαίωμα στον «μελανόλευκο» τεχνικό να δώσει τις απαραίτητες ευκαιρίες αγωνιστικής δράσης. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Κάτι το οποίο, ωστόσο, κατάφερε να το κάνει στην επανάληψη από τα… αποδυτήρια. Συγκεκριμένα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Σκούτας (46΄) πέτυχε το πρώτο γκολ για τους «μελανόλευκους» και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής -με τον ίδιο τρόπο- διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του. Το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα ο Γκάτσης (89΄) με κεφαλιά.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μαυρούλιας, Μαχαίρας, Χούσα, Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος (68΄ Λιάτος), Αρβανίτης (85΄ Ροδόπουλος), Μπούνας (80΄ Βιλανάκης), Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκάτσης, Τσεκούρας (68΄ Καραπιπέρης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Κένεντι, Πανταζόπουλος, Χριστόπουλος, Βασιλείου, Τσίτσαρης, Μαργώνης, Τσάκωνας (82΄ Παπαγεωργίου), Ν. Γκότσης, Π. Γκότσης (75΄ Χρυσανθακόπουλος), Μπακόπουλος, Πρίφτης.