Και επιστροφή Λυμπέρη στον Άρη Πατρών

Λυμπέρης και επίσημα στον Άρη Πατρών, με την ανακοίνωση της ομάδας να είναι η εξής :

ΜΠΟΥΜ!!! ΜΠΟΥΜ!!! ΜΠΟΥΟΥΟΥΜ
Η ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.
Καλές οι άμυνες, ακόμα καλύτερα τα συστήματα και οι τακτικές αλλά στο τέλος της μέρας αυτό που μετράει είναι ποιος θα βάλει τα περισσότερα γκολ. Αυτός θα κερδίσει κιόλας. Κι αυτός ο τύπος είναι γεννημένος για να στέλνει τη Στρογγυλή Θεά στο πλεχτό. Ας μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία. Η διοίκηση του Άρη Πατρών είναι στην πανευτυχή θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ιωάννη Λυμπέρη.
Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι γνώριμος στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας μας μιας και έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Άρη, με την οποία και είχε διακριθεί. Γι’ αυτούς τους λίγους που μπορεί να μην τον γνωρίζουν αρκεί να πούμε ότι ο Λυμπέρης είναι σταθερά την τελευταία δεκαετία, ένας από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος με περισσότερα από 15 γκολ σε κάθε σεζόν. Βιρτουόζος, με φοβερή αίσθηση του χώρου, ικανός να σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο. Η μεταγραφή του αποτελεί προσωπική επιτυχία του προέδρου κ. Ρούσσου και του νέου προπονητή κ. Παπουτσή, οι οποίοι συνδέονται με μακροχρόνια φιλία με τον κ. Λυμπέρη.
Τέλος, για εκείνους τους κακεντρεχείς που θα προσπαθήσουν να περάσουν την είδηση αυτή στα «ψιλά» λέγοντας:

  • Ντάξει μωρέ πως κάνετε έτσι; Μεγάλωσε κι αυτός…
    ο Λύμπε είναι εδώ για να αποδείξει ότι η ηλικία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα νούμερο. Γιάννη καλώς ήρθες και πάλι στο σπίτι σου. He is coming home….