“Κακή” ήττα για την Θύελλα από το Τσιλιβή

Θύελλα Πατρών-ΑΟ Τσιλιβή 2-4 (37′ Σκεπετάρης, 63′ Σπανός / 6′ 53′ Υψηλός, 45′, 88’ Βερνάρδος)

Διαιτητής : Μαρκαντωνάτος

«Κακή» ήττα γνώρισε η Θύελλα Πατρών εντός έδρας από το Τσιλιβή με 4-2 και δεν κατάφερε να «ντουμπλάρει» τις σερί νίκες της στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 2’ λεπτό ο Βλασόπουλος έχασε πέναλτι με τον Χαρακτινό να μπλοκάρει σωτήρια, για να έρθει η «ψυχρολουσία» στο 6’ λεπτό με τον Υψηλό να ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Ζακύνθου.

Στο 18’ λεπτό ο Βλασόπουλος βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα του Τσιλιβή, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε τον στόχο.

Στο 19’ λεπτό ο  Αμαραντίδης δεν μπορεί να σκοράρει σε κενή εστία και μετά από την πάσα του Βερνάρδου, ενώ στο 37’ λεπτό ο Σκεπατάρης εκμεταλλεύεται τη βαθιά μπαλιά και από κοντά ισοφαρίζει για την Θύελλα Πατρών αλλά στο 45’ λεπτό και μετά από από λάθος του Γκοτσόπουλου, ο Βερνάρδος με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 1-2.

Στο 53’ λεπτό και μετά από συνεχόμενα λάθη στην περιοχή της Θύελλας, ο Σουντζόγλου απέκρουσε το σουτ του Υψηλού αλλά στην επαναφορά ο ποδοσφαιριστής του Τσιλιβή σκόραρε για το 1-3.

Στο 63’ λεπτό η Θύελλα κατάφερε να μειώσε με τον Σπανό και μετά από την πάσα του Φούφουλα, ενώ στο 69’ λεπτό ο επιθετικός των γηπεδούχων δεν καταφέρνει να νικήσει τον Χαρακτινό, σε μια μεγάλη ευκαιρία.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 88’ λεπτό ο Βερνάρδος, με όμορφη ενέργεια στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.

Αποβλήθηκε στο 91΄ λεπτό ο Λιβέρης για τους Ζακυνθινούς.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ Σουτζόγλου, Γκοτσόπουλος (75′ Βουτσινάς), Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Δασουράς, Μπούμπαλης (55′ Σπανός), Βλασόπουλος (78′ Πανίτσας), Παπαχριστόπουλος, Ντίνος, Φούφουλας, Σκεπετάρης (83′ Κουνάβης).

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Χαρακτινός, Μπατσής, Ελέζι, Λιβέρης Μούστα, Μαντζαλακάκης, Υψηλός (81′ Παναγιωτόπουλος), Γεωργίου, Αμαραντίδης (70′ Μαρούδας), Παναγιωτίδης (64′ Γκέκας), Βερνάρδος (92′ Τσάνης).