Κεραυνός Αγ. Βασιλείου: Φιλική επικράτηση επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων

Φωτογραφία: Γιάννης Ανδρουτσόπουλος

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου επικράτησε με σκορ 2-1 του Διαγόρα Βραχνεΐκων στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας».

Παρά την κούραση που έβγαλε ο Κεραυνός λόγω της επιβάρυνσης από τις προπονήσεις, πήρε τη νίκη με ανατροπή. Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 25’ με τον Σκούρτα, ενώ η ομάδα του Χάρη Ράντου αντέδρασε στο 45’ με πέναλτι που κέρδισε ο Αγγελής και εκτέλεσε εύστοχα ο Καϊμακάς. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τσεγγενές με προσωπική ενέργεια στο 70΄.

Στα αρνητικά του φιλικού οι τραυματισμοί των Αργυρόπουλου και του Αγγελή, κάτι που ανάγκασε και τους δύο να αποχωρήσουν από το ματς.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Χ. Ράντος): Μποσγανάς, Σοφιανός, Κασιώνης, Μπάδας, Σαρρής, Κουραχάνης, Αγγελής, Πρέμπτος, Καϊμακάς, Αργυρόπουλος, Βερβίτας. Έπαιξαν και οι Τσεγγενές, Κωσταράκης, Στασινός, Ντεντόπουλος, Χριστόπουλος, Τασσόπουλος, Κάνιστρας, Παπαδόπουλος, Κάσσας, Γλυκός, Φερτάκης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ BΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Τσιαπιανίτης): Αναστασόπουλος, Μπουρνάκας, Κόκκιος, Κωνσταντόπουλος, Φ. Γκολφινόπουλος, Τσεκούρας, Μαλτέζος, Λάιος, Σκούρτας, Μπουρίκας, Τσουραμάνης. Έπαιξαν και οι Χουσελάς, Κουνιώτης, Κοζίας, Σπανός, Χαραλαμπόπουλος, Καππής.