Κερδίζει και τελειώνει η Παναχαϊκή

Την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από το δεύτερο της βαθμολογίας Τηλυκράτη Λευκάδας έχει η Παναχαϊκή, η οποία υποδέχεται τον Εθνικό Σκουλικάδου στην Αγυιά (15.00 – Panachaiki TV), τρέφοντας ελπίδες ότι μπορεί η ομάδα της Λευκάδας να χάσει βαθμούς στο αυριανό ντέρμπι με τον Αχέροντα Καναλακίου.

Η διαφορά στις δύο πρώτες θέσεις έχει ανέβει στους πέντε βαθμούς, μόνο που η Παναχαϊκή θα χάσει μια αγωνιστική με το ρεπό της, αφού ο Τηλυκράτης το έχει ήδη πραγματοποιήσει. Όπως και να έχει η ομάδα της Πάτρας, δεν εξαρτάται πλέον από κανέναν και κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού στη χειρότερη των περιπτώσεων με τρεις νίκες και μία ισοπαλία βγαίνει πρωταθλήτρια.

Διαιτητής στη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Μπεκιάρης από την Κόρινθο με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη – Κλεπετσάνη από τον ίδιο Σύνδεσμο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κολοβούρης, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Μακρής, Γούλας, Μικές, Στασινόπουλος, Κέρι, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Κόκας, Λιποράσε, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί, Μαγκάκης. 

Σάββατο 5/3

Παναχαϊκή – Εθνικός Σκουλικάδου

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης – Κλεπετσάνης (Κορίνθου)

Κυριακή 6/3

Παμβουπρασιακός – Α.Ο. Διαβολιτσίου

Διαιτητής: Ρέκκας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Μπουρίκας Ηλ. – Μπουρίκας Χρ. (Μεσσηνίας)

ΠΑΣ Αχέρων – Τηλυκράτης Λευκάδας

Διαιτητής: Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Βλαχοδήμος – Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας)

Αναγέννηση Άρτας – Αίας Γαστούνης

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μίχος – Σάτκλιφ (Κέρκυρας)

Παναγρινιακός – Διαγόρας Βραχνεΐκων

Διαιτητής: Κεφίλης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Σπηλιώτης – Οικονόμου (Κορίνθου)

Αμβρακικός Λουτρού – Παναιγιάλειος 0-3 α.α.

ΡΕΠΟ: Ναυπακτικός Αστέρας