Κινείται σε πολλά «μέτωπα» η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή προχωρά το σχεδιασμό της. Όπως μετέδωσε χθες στην εκπομπή “Εντός-εκτός έδρας” του Προκόπη Κόγκου στον Peloponnisos FM 104.1 ο δημοσιογράφος, Αποστόλης Νικολόπουλος, ο Ζαμόρα φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Πάτρας.

Ο αμυντικός από το Μεξικό, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και όπως ήταν λογικό ο Γιάννης Τάτσης έχει εισηγηθεί την παραμονή του. Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί επίσημα η παραμονή του.

Η “κοκκινόμαυρη” ομάδα έχει επικεντρωθεί και στην απόκτηση επιθετικού με ένα ξένο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, μετά το “ναυάγιο” με την υπόθεση Μάναλη, όπως όλα δείχνουν.

Εκεί θα γίνει η προετοιμασία της Παναχαϊκής

Στο μέρος όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κατέληξαν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής.

Εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια και μάλιστα ο Γιάννης Τάτσης βρέθηκε στην περιοχή για να δει και ο ίδιος από κοντά τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις, μένοντας ικανοποιημένος.

Κινείται δυναμικά σε όλα τα επίπεδα

Η Παναχαϊκή συνεχίζει τις προσπάθειές της για ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα, και ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι νέες προσλήψεις στο γραφείο τύπου και στο τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Παναχαϊκή έχει συμφωνήσει με έναν νέο υπεύθυνο για το γραφείο τύπου, ο οποίος θα αναλάβει την επικοινωνία και την προώθηση του συλλόγου.

Παράλληλα, έχει κλείσει και μια συμφωνία με μια γυναίκα που θα αναλάβει το τμήμα μάρκετινγκ, φέρνοντας νέες ιδέες και στρατηγικές για την προώθηση της ομάδας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις για τις νέες προσθήκες στο προσωπικό της Παναχαϊκής αναμένονται να γίνουν σύντομα, κάτι που δείχνει την επιμονή του συλλόγου να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα και να παρουσιαστεί δυνατός, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.