Κλήρωση αμέσως μόλις δοθεί το «oκ» των λοιμωξιολόγων

H Σούπερ Λιγκ 2 ήδη κατέθεσε το αίτημα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 3 Ιανουαρίου και στην ΕΠΟ εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί ή το αργότερο ως τις 10 του μήνα.

Για να μην προτρέχουν ωστόσο, θα περιμένουν πρώτα να δοθεί το ok των λοιμωξιολόγων για έναρξη του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος πριν κάνουν την κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί το τριήμερο 12-13-14 Ιανουαρίου και σε αυτούς θα λάβουν μέρος οι 12 ομάδες της SL2 και οκτώ από την SL1 (όλες εκτός από τις έξι πρώτες στο περσινό πρωτάθλημα).

Η έγκριση αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας ή το αργότερο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Λόγω Χριστουγέννων γίνεται αντιληπτό ότι αν δεν παρθεί απόφαση την Τετάρτη, επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία για συζήτηση θα είναι την Δευτέρα.

Αν δεν παρθεί απόφαση Δευτέρα, δύσκολα θα προλάβει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2 την αμέσως επόμενη Κυριακή. Αλλά αν δεν έχει παρθεί απόφαση, θα αρχίσουν να ζώνουν τα φίδια και την ΕΠΟ για το Plan B που θέλει μόνο ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Στην ΕΠΟ θα περιμένουν πρώτα το πράσινο φως των λοιμοξιολόγων και εφόσον δοθεί μέχρι την Δευτέρα, η κλήρωση για το Κύπελλο μπορεί να γίνει ακόμα και εντός του 2020, αλλιώς θα πρέπει να την περιμένουμε 4 με 5 Ιανουαρίου, μια εβδομάδα πριν τους αγώνες.