Κλίμα συσπείρωσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Παναχαϊκή και την δημόσια τοποθέτηση του Σάκη Καλογερόπουλου περί αδυναμίας όσον αφορά την χρηματοδότηση της ομάδας από τον ίδιο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως ήταν λογικό συζήτησαν για το σημαντικό αυτό θέμα.

Το πρωί της Πέμπτης (16/1) είχε προγραμματιστεί προπόνηση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και στο πλαίσιο αυτής, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, συνομίλησε έτσι ώστε να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον. Οι φήμες περί αποχής δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς άπαντες συμφώνησαν να συνεχίσουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παναχαϊκής, έχοντας όλοι μεγαλύτερη πίστη και συσπείρωση, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Λόγω του περιορισμένου χρόνου που υπάρχει στο Παμπελοποννησιακό, οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή τους δεν πρόλαβαν εξαιτίας της συζήτησης να δουλέψουν στο γήπεδο, αλλά ακολούθησαν μετά την ομιλία πρόγραμμα γυμναστικής.

Ως εκ τούτου την Παρασκευή (17/1) θα πραγματοποιηθεί κανονικά προπόνηση, με το μυαλό όλων να βρίσκεται στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.