“Κλείδωσε” τα Play Off o Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (photos)

Γήπεδο Α. Κάνιστρας: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γεώργιος (Οικονόμου Σπήλιος, Τραγουλιάς Θεόφιλος)

Σκόρερ: 5′ Αγγελής

Νίκη τετράδας για τον Κεραυνό Αγ Βασιλείου, καθώς επικράτησε της Νίκης Προαστίου με σκορ 1-0 για την 22η αγωνιστική του Β ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου άνοιξε νωρίς το σκορ από το 5′ με την ωραία κεφαλιά του Αγγελή, έπειτα από τη σέντρα του Μπαρλά από τα δεξιά. Γενικότερα ο Κεραυνός είχε την υπεροχή του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να βάλει κι’αλλα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυναμικά στο ματς η ομάδα του Νίκου Πατρώνη, χάνοντας πολλές ευκαιρίες ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ωστόσο το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το τέλος.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κεραυνός φιλοξενείται από τον Άρη Πατρών στα Προσφυγικά, ενώ η Νίκη Προαστίου παίζει το τελευταίο της χαρτί στην έδρα απέναντι στο δύσκολο ΑΠΣ Πάτραι.

Το φίλμ του αγώνα :

2′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Αγγελής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βερβίτας έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

5′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, όταν έκανε τη σέντρα ο Μπάρλας από τα δεξιά, ο Αγγελής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

16′ Ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν υποδέχθηκε ο Ντόμας την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ και κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου άουτ.

42′ Επικίνδυνη φάση για τον Κεραυνό, όταν έκανε το γύρισμα ο Μπαρλάς, η άμυνα της Νίκης δεν έδιωξε σωστά την μπάλα, πήρε ύψος, είχε κατεύθυνση προς στην εστία και ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

45+1′ Τεράστια ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Μπαρλάς βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο, τον πέρασε και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

53′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Παναγιωτόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαρλάς έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

56′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Θεοδωρακόπουλος Χριστ υποδέχθηκε την μπάλα από τα αριστερά και έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

60′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Μπαρλάς μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στον Αγγελή και κατέληξε στη συνέχεια στο δοκάρι.

63′ Ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Αντωνόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Κουτρούμπας μπλόκαρε την μπάλα.

66′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Θεοδωρακόπουλος Χριστ υποδέχθηκε την μπάλα, έδωσε δίπλα στον Αντωνόπουλο, έκανε το πλασέ από τα δεξιά αλλά ο Κουτρούμπας έκανε ωραία επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν την μπάλα.

84′ Δυνατό σουτ του Ζεκιάι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε ψηλά πάνω από τα δοκάρια άουτ.

90+2′ Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Αντωνόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και δεξιά, έκανε το πλασέ αλλά κατέληξε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι άουτ.

90+3′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Φούντος υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, την έφερε στο αριστερό, έκανε το σουτ αλλά κατέληξε ακριβώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Ανδρέας Ανδρούτσος) : Κουτρούμπας, Βερβίτας (74′ Κασιώνης), Μεντζελόπουλος, Μπάδας, Πρέμπτο, Παναγόπουλος, Αγγελής, Ντόμας (87′ Στρέκλας), Μπάρλας (74′ Νικολόπουλος), Παναγιωτόπουλος (69′ Αργυρόπουλος), Κουραχάνης

Νίκη Προαστίου (Νίκος Πατρώνης) : Θεοδωρόπουλος, Σταματάκης, Χρυσανθακόπουλος (74′ Φούντος), Τζώρτζης (57′ Ζεκιάι), Πολύδωρος, Θεοδωρακόπουλος, Καψής (57′ Θεοδωρακόπουλος Παν), Ντζάνης, Πατρώνης, Αντωνόπουλος, Παπαδιονυσίου (70′ Παπαχριστόπουλος)

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση