Κοινή γραμμή πλεύσης, ένας σκοπός…. η Παναχαϊκή μας!

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Γιώργου Μπάρλου με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων της Παναχαϊκής σήμερα το πρωί.

Έγινε συζήτηση γύρω από σημαντικά θέματα που απασχολούν το σωματείο, ανταλλαγή απόψεων, με σκοπό την συσπείρωση των οργανωμένων και γενικότερα των απλών φιλάθλων του συλλόγου. Υπήρξε αμοιβαία αναγνώριση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Φλεβάρη, δείχνοντας πως με την πάροδο του χρόνου έχει αναπτυχθεί μια σχέση που βαδίζει από το καλό στο καλύτερο.

Ο πρόεδρος της Πατρινής ομάδας πιστεύει ότι θα επιτραπεί τελικά η είσοδος ποσοστού φιλάθλων στα παιχνίδια από την Πολιτεία και βάση αυτού το πλαισίου θα παραχωρήσει 250 εισιτήρια διαρκείας για να τονωθεί ο παλμός στο γήπεδο. Ήταν κάτι που είχε γίνει γνωστό και σε παλιότερη συνάντηση, ενώ μετά τη σημερινή «κουβέντα» προέκυψε ακόμα μία είδηση.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τον κορονοϊό, η διοίκηση θα παρέχει πούλμαν στους φιλάθλους για τη μεταφορά τους στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ένα γεγονός που θα δώσει ώθηση και ψυχολογία στην ομάδα, ειδικά σε δύσκολες έδρες. Το κόστος που θα καταβάλει η ΠΑΕ, μπορεί να είναι μεγάλο για μια τέτοια κίνηση, αλλά αποδεικνύει την άψογη οργάνωση και λειτουργία σε όλα τα επίπεδα…