Κοντά σε δεξί μπακ, σε συζητήσεις με Λαρέα

Στην Παναχαϊκή τρέχουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική χρόνια έχοντας στόχο την οργάνωση σε όλα τα μέτωπα.

 Οι Πατρινοί αφού τελείωσαν με τις ανανεώσεις, ψάχνονται πλέον για την μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patragoal.gr οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση ενός δεξιού μπακ που αγωνιζόταν σε νησιώτικη ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον για Λαρέα

Ο κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι αρκετά κοντά στο να επιστρέψει στην αχαϊκή πρωτεύουσα και να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας μετά από ένα χρόνο. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή και αναμένουμε να επισημοποιηθεί ο «γάμος». Μια επιστροφή που σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Αρέσει ο «πρώην» του Παναιγιαλείου

Μετά την αποχώρηση των Αθανασόπουλου – Παπαδόπουλου, η Παναχαϊκή κινείται για την απόκτηση κίπερ. Μία περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Δημήτρη Ιωαννίδη που πέρυσι ήταν στον Παναιγιάλειο. Στο παρελθόν o Iωαννίδης έχει αγωνιστεί στην Πρέβεζα (Γ΄ Εθνική) και στην Κ-19 του Ατρόμητου Περιστερίου.