Κράτησε τον βασικό του κορμό ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων

Η διοίκηση του Αστέρα Τσουκαλεϊκων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση των Καρανικόλα Βασίλη, Τζάφα Άγγελο, Παντιώρα Μάριο, Γεωργίου Βασίλη, Αθανασόπουλο Θεόδωρο για την επόμενη σεζόν.

Καρανικόλας Βασίλης: Αυτή θα είναι η τέταρτη σεζόν του Βασίλη στην ομάδα, και η παρουσία του αποτελεί θεμέλιο λίθο για την φιλοσοφία μας, καθώς είναι ένας παίχτης με μαχητικότητα και εξαιρετική τεχνική.

Τζαφας Βασίλης: Ο Βασίλης συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα, όντας ένα παιδί από το χωριό γεμάτος ενέργεια και δυναμισμό, που εντυπωσιάζει τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Παντιώρας Μάριος: Ο Μάριος θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα, ενισχύοντας το ρόστερ μας με την αφοσίωσή του και τις δεξιότητες του.

Γεωργίου Βασίλης: Ο Βασίλης θα μείνει και τη νέα σεζόν καθώς κρίνουμε πως αθλητές με το ήθος, χαρακτήρα και ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά δεν πρέπει να λείπουν από την ομάδα μας.

Αθανασόπουλος Θεόδωρος: ο Τεό συνεχίζει και τη νέα σεζόν μαζί μας έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα. Ένας αθλητής <<εργαλείο>> για κάθε προπονητή.

Η διοίκηση της ομάδας τους εύχεται μια σεζόν με υγεία και γεμάτη επιτυχίες”.