Κρατάει μόνο το τρίποντο ο Ατρόμητος Πατρών

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτη Σουτζόγλου
Διαιτητής: Φωκάς Αλέξανδρος (Ανδριανός Μιχάλης, Σταθοπούλου Αλεξία)
Σκόρερ: 79′ Λαζαρίδης

Ο Ατρόμητος Πατρών τα «βρήκε σκούρα» κόντρα στον Απόλλων Εγλυκάδας, επικρατώντας με το «φτωχό» 1-0. Οι Εγλυκαδιώτες σε ακόμα ένα ματς έδειξαν βελτίωση, ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά έμειναν με την πικρία μιας ακόμα ήττας.

Φιλμ:

23′ Πρώτη καλή φάση για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Λαζαρίδης δεν έκανε δυνατό πλασέ και μπλόκαρε ο Μυλωνόπουλος.

25′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Βασιλείου έκανε την κεφαλιά και ο Μυλωνόπουλος έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί μακριά.

38′ Μεγάλη ευκαιρία για την Εγλυκάδα, όταν ο Τσιάταλος έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε ύψος και ο Μπίτη την έστειλε κόρνερ με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.

58′ Καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσίτσαρης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

64′ Μεγάλη ευκαιρία για την Εγλυκάδα, όταν ο Σπαθής έκανε το πλασέ λίγο έξω από την περιοχή, ο Μπίτη έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

76′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Παλούκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τσάκωνας δεν βρήκε καλά την μπάλα και έκοψαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή πριν αυτή μπει στα δίχτυα.

79′ Γκολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Σπυρόπουλος έβγαλε μια ωραία κάθετη μπαλιά για τον Λαζαρίδη, αυτός πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Μπίτη Κένεντ Πανταζόπουλος Χριστόπουλος Παπασπυρόπουλος Βασιλείου (45′ Σπυρόπουλος) Νικολάι Λαζαρίδης Γκότσης Π. (71′ Τσάκωνας) Παλούκης (90+1 Σκέντζος) Μπακόπουλος (55′ Τσίτσαρης) Γκότσης Ν.

Απόλλων Εγλυκάδας (Άρης Πλέγας): Μυλωνόπουλος Τσολάκος Παντελής Δημητρίου Δίκαιος Κοτσίνης Στεργίου (35′ Τσιάταλος) (81′ Αναστασόπουλος) Καγκελάρης Μανιάτης Σπαθής (74′ Σκούτας) (81′ Σαράφης) Ξένος.