Κώστας Αποστολόπουλος: “Με το Σπιράλ και τον Πέτρο Ψωμά για να ξανακάνουμε την Πάτρα αρχόντισσα”

Η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς την Κυριακή (8/10) οι πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα αποφασίσουν για αυτούς που θα αναλάβουν τα ηνία της κάθε πόλης, της κάθε περιφέρειας.

Στην Πάτρα όπως και σε άλλες περιοχές, η μάχη “φουντώνει” για τα καλά. Τη ψήφο των Πατρινών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Σπιράλ του Πέτρου Ψωμά διεκδικεί και ο Κώστας Αποστολόπουλος.

Ο Κώστας Αποστολόπουλος που έχει ενταχθεί στην ομάδα αθλητισμού της παράταξης, είναι γνώστης των αθλητικών θεμάτων της περιοχής και όχι μόνο, ενώ εδώ και λίγες μέρες έχει αναλάβει αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Carna εκτελώντας παράλληλα χρέη προέδρου όσο απουσιάζει ο Γιάννης Κόντης από τα καθήκοντα του.

Ο πρώην πρόεδρος και γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Παναχαϊκή τοποθετήθηκε στο patragoal.gr για τις επικείμενες εκλογές:

“Όλοι οι άνθρωποι του Σπιράλ και εγώ προσωπικά έχουμε τη θέληση, την εμπειρία και τις γνώσεις να δουλέψουμε και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της Πάτρας μας και να τη μεταμορφώσουμε σε πόλη πράσινη, έξυπνη, πολιτιστική και τουριστική. Φυσικά και αθλητική καθώς άμεσος στόχος μου στο τομέα του αθλητισμού εφόσον εκλεγούμε δημοτική αρχή είναι η ανάπλαση όλων των συνοικιακών γηπέδων και φυσικά η διεκδίκηση μεγάλων πανελληνίων, ευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων. Ο Πέτρος Ψωμάς έχει πάθος και όραμα για την πόλη και με έπεισε να αγωνιστώ στο πλευρό του για να ξανακάνουμε την Πάτρα αρχόντισσα”.