Κώστας Αποστολόπουλος: Το “βαρύ χαρτί” του Πέτρου Ψωμά στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές μπαίνουν στη μάχη αρκετοί άνθρωποι του αθλητισμού. Συνηθίζεται εξάλλου, από αυτούς που ηγούνται των παρατάξεων που διεκδικούν την εξουσία σε Δήμο και Περιφέρεια να βάζουν στα ψηφοδέλτια τους υποψηφίους με εμπειρία και διαδρομή στον αθλητισμό.

Ο Κώστας Αποστολόπουλος παρακολουθεί ματς στην Αγυιά ως πρόεδρος τη σεζόν 2018-2019

Ένας εξ αυτών είναι και ο Κώστας Αποστολόπουλος. Ο επί σειρά ετών διευθυντής του ξενοδοχείου “Astir” έχει μία μακρά παραγοντική διαδρομή και είναι γνωστός σε όλο το φάσμα του αθλητισμού της περιοχής κυρίως από την ενεργή ενασχόληση του με την Παναχαϊκή στην οποία έχει διατελέσει πρόεδρος και γενικός αρχηγός. Από τους τυχερούς που έζησαν τις καλές εποχές της Α’ Εθνικής, αλλά παρών και στα δύσκολα στην παρακμή της Συμμαχίας, βάζοντας πλάτη για να κρατηθεί όρθια η ομάδα σε δύσκολη εποχή. Εκτός από την ΠΑΕ, έχει περάσει και από την Ερασιτεχνική ως μέλος του συμβουλίου.

Ο Κώστας Αποστολόπουλος πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη – πρόκριση επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο Ελλάδας

Ο Κώστας Αποστολόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά διεκδικεί τη ψήφο των Πατρινών κυρίως ως άνθρωπος του αθλητισμού. Εκτός της Παναχαϊκής έχει περάσει με επιτυχία από τον ισχυρό Φωστήρα Οβρυάς και για τους πιο παλιούς ήταν βασικό διοικητικό στέλεχος του Σπόρτινγκ Πατρών και όχι μόνο. Μάλιστα, ήταν αυτός που επί των ημερών του στη διοίκηση του Φωστήρα κινήθηκαν οι διαδικασίες για να φτιαχτεί η κερκίδα στο γήπεδο της Οβρυάς.