Κώστας Τσιπιανίτης: «Δύσκολη πρεμιέρα, αισιοδοξώ για τον Διαγόρα»

Φωτογραφία: Γιάννης Ανδρουτσόπουλος

Ο προπονητής της ομάδας των Βραχνείκων, Κώστας Τσιπιανίτης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τονίζοντας:

«Θεωρώ ότι έχουμε δύσκολη πρεμιέρα με μία από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Όπως και να έχει στο δικό μας όμιλο, ειδικά όλες οι ομάδες θεωρούνται καλές. Απλά έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, παίζοντας στη συνέχεια μεταξύ άλλων συνεχόμενα παιχνίδια με Ατρόμητο Πατρών και Θύελλα που θεωρούνται φαβορί.

Αισιοδοξώ για τον Διαγόρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και από την εικόνα της ομάδας στα φιλικά. Απλά ήθελα λίγο περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και υποχρεώσεων.

Επίσης θα ήθελα να μεγαλώσει λίγο ο συνολικός αριθμός των ποδοσφαιριστών, αλλά αυτό θα γίνει πολύ επιλεκτικά. Παράμετροι σημαντικοί είναι η ηλικία και το ήθος μαζί με ποιότητα ποδοσφαιρική. Ευχές για μια ευχάριστη χρονιά σε όλους, γιατί όπως διαπιστώνουμε καθημερινά με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, το ποδόσφαιρο θα πρέπει μόνο να μας ψυχαγωγεί, όχι να βαραίνει την καθημερινότητα μας».