Κ. Χρυσανθόπουλος: «Η Συμμαχία παρέδωσε δωρεάν την ομάδα στον Καλογερόπουλο, με μοναδική υποχρέωση τα χρέη»

Ρεπορτάζ: Νίκος Παπαστεφανάτος

Ο πρώην σύμμαχος, Κώστας Χρυσανθόπουλος μίλησε στο www.patragoal.gr για το θέμα των οφειλών:

Για τις οφειλές που σκάνε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τελευταία αυτή την Capelli  ανέφερε:

«Δεν υπάρχει καμία οφειλή της Συμμαχίας σε κανέναν. Καμία οφειλή και στην Capelli. Ούτε τιμολόγιο δεν υπάρχει. Πέρα απ’ αυτό όμως, η Συμμαχία έδωσε δωρεάν την ομάδα στον Καλογερόπουλο και τις 285.000 ευρώ που ήταν οι υποχρεώσεις τις ανέλαβε ο ίδιος. Υπάρχουν και συμφωνητικά. Ο Γιώργος Μπάρλος ποτέ δεν ρώτησε την Συμμαχία για τα χρέη των προηγούμενων ετών. Δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ ούτε εγώ, ούτε κανένας Σύμμαχος. Κακώς τα χρεώνουν στην Συμμαχία».  

Για το γεγονός ότι τον είδαμε πάλι στο γήπεδο τόνισε: «Ο Γιώργος Μπάρλος χρειάζεται βοήθεια. Πρέπει να σκύψουμε όλοι να βοηθήσουμε. Έχουμε υποχρέωση ως Πατρινοί και ως Παναχαϊκιώτες αλλά πραγματικοί Παναχαϊκιώτες όχι απλά να το διατυμπανίζουμε στα ραδιόφωνα και στο ίντερνετ. Δεν φτάνει αυτό. Κριτικές του καφενείου, της πλατείας και αλλού, δεν βοηθούν πουθενά. Να βάλουμε το χέρι στην τσέπη όλοι οι επιχειρηματίες της πόλης που κερδίζουν από την πόλη. Εγώ το 85-90% του τζίρου μου είναι εκτός της πόλης. Άλλοι επιχειρηματίες πλουτίζουν από την πόλη και πρέπει να βοηθήσουν.

Επίσης, οι φίλαθλοι πρεπει να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας. 10.000 φίλαθλοι επί 100 ευρώ μας κάνει 1.000.000 ευρώ. Δεν χτίζονται οι ομάδες με το να βγαίνουμε στο ραδιόφωνο και να κάνουμε κριτική. Η οικογένεια Χρυσανθόπουλου προσφέρει σε όλες τις ομάδες. Όχι με λόγια του αέρα. Εμπράκτως. Έβαλα 1 πινακίδα και πήρα και διαρκείας. Του χρόνου μπορεί να βάλω 2 πινακίδες και 10 διαρκείας».

Για το αν και άλλα μέλη της Συμμαχίας στηρίξουν την προσπάθεια Μπάρλου δήλωσε: «Κάνω προσπάθεια να έρθουν και άλλα μέλη μαζί μου. Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και να είμαστε δίπλα στον Γιώργο Μπαρλο που έχει όραμα για την ομάδα. Να είμαστε όλοι δίπλα του. H προσπάθεια που κάνει ο Γιώργος Μπάρλος είναι τεράστια. Εάν δεν γίνει αυτή η στήριξη φοβάμαι ότι ο Γιώργος Μπάρλος θα κουραστεί. Πόσα να βάζει μόνος του; ».