Λίγες και καλές προσθήκες η Α.Ε. Καλαβρύτων

Η ομάδα των Καλαβρύτων στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της (3η ουσιαστικά αφού η περίοδος 2020/21 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω κορονοϊού) στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα, αφού στα πλέϊ άουτ έχασε βαθμούς στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια της.

Όλα αυτά όμως έχουν περάσει στο παρελθόν και στο σύλλογο των Καλαβρύτων θέλουν να βγουν πιο δυνατοί την επόμενη ημέρα. Μετά την παραμονή της τεχνικής ηγεσίας, σειρά παίρνουν τα μεταγραφικά. Θα γίνουν λίγες, αλλά καλές προσθήκες.

Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός Φάνης Μπαχάς που ήταν φοιτητής στα Γιάννινα και αγωνιζόταν στην Θύελλα Κατσικά, επιστρέφει στα Καλάβρυτα και στην ομάδα που υπηρετούσε πριν τις σπουδές του. Επίσης οι Καλαβρυτινοί έχουν συμφωνήσει με ακόμα δύο καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά αναμένουν τις ελευθέρες τους για να τους ανακοινώσουν επίσημα.

Επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σταύρου Τσαβαλά θα τον απομακρύνουν από τις προπονήσεις και από τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος της Α..Ε Καλαβρύτων για το επόμενο δίμηνο. Έξι είναι τα φιλικά που έχει «κλείσει» μέχρι τώρα η ΑΕ Καλαβρύτων. Πιο αναλυτικά: 3 και 10/9 με Θύελλα Αιγίου, 7/9 με την ΑΕ Αιγείρας/ Ακράτας, 14 και 24/9 με Αστέρα Τέμενης, 17 Σεπτεμβρίου με Κ-19 της Παναχαϊκής.