“Λαβωμένος” για το διπλό παραμονής ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Σπουδαίο παιχνίδι δίνει σήμερα στη Μεσσηνία (17.00) ο Διαγόρας Βραχνεΐκων απέναντι στον Πάμισο και μία νέα ενδεχόμενη νίκη, θα του δώσει μεγάλη ασφάλεια στα εναπομείναντα ματς που έχει στην έδρα του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να μας ξεγελάσει η βαθμολογία. Στην περίπτωση του Διαγόρα που βρίσκεται στην 5η θέση με 13 βαθμούς, δεν θέλει πολύ για να έρθουν τα πάνω – κάτω.

Και το λέμε αυτό γιατί η ομάδα της Μεσσήνης σε περίπτωση νίκης της σήμερα, πλησιάζει στον ένα βαθμό και αλλάζουν οι ισορροπίες στα τρία τελευταία ματς. Εκτός από τις γνωστές απουσίες, προστέθηκαν στο απουσιολόγιο και οι Τριανταφυλλόπουλος (επαγγελματικοί λόγοι στη Μύκονο) και Γκολφινόπουλος (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία). 

Εκτός θα είναι και ο Βύρωνας Κούστας για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο, όπως και ο Λούσκος. Η ομάδα της Αχαΐας με λίγα λόγια για ακόμα ένα παιχνίδι θα παραταχθεί «λαβωμένη», έχοντας αποστολή 18 ατόμων,  με τον Ανδρέα Ζήκο να παίρνει στην αποστολή μαζί του δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές (2005) από την ακαδημία.