“Λευκή” ισοπαλία στο Κάνιστρας

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Α.Ο. Τριταίας και στον Αστέρα Λεοντίου με την μπίλια να “κάθεται” στο Χ και στη “λευκή” ισοπαλία. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα του Φώτη Φοή, ενώ με την ισοπαλία ο Αστέρας έφτασε τους 4 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες και λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, καθώς η δύναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής έριξαν την ποιότητα των δύο ομάδων. Αρχικά πρώτη απείλησε η ομάδα της Τριταίας και συγκεκριμένα στο 8′ αλλά η σέντρα σουτ του Κατριμπούζα κατέληξε στο δοκάρι και στην συνέχεια άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Λεοντίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν στην μία ώρα παιχνιδιού ο Χότζα έβγαλε σέντρα πάρε βάλε στον Μπάλλα αλλά αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής ανενόχλητος έστειλε την μπάλα άουτ,σπαταλόντας μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Αγγ. Χριστόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε δύσκολα ο Παναγόπουλος. Οι γηπεδούχοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους στα άκρα με αποτέλεσμα όλο το παιχνίδι να μεταφέρεται εκεί.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Λεοντίου προσπάθησε αρκετές φορές με κάθετες πάσες να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Τριταίας (Φ. Φοής): Κουτσαντώνης, Γ. Χριστόπουλος, Κακαφώνης, Μπαλαλάς, Αναστασόπουλος (94′ Στούπας), Νταφογιάννης, Αγγ. Χριστόπουλος, Δελδήμος (66′ Γιαννόπουλος), Μασούρας (66′ Μπομής), Κατριμπούζας (87′ Ανδριακόπουλος), Μπαζάρογλου.

Αστέρας Λεοντίου (Ανδ. Σέρρος): Παναγόπουλος, Κατσούρης, Ξυπολιάς, Κωστόπουλος, Σανδραβέλης (46′ Δημητρίου), Κορκόντζηλας, Στασινόπουλος, Γραμματικόπουλος, Μαράτος (87′ Ασημακόπουλος), Μπάλλας, Χότζα.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς