“Λιοντάρι” ο Παναιγιάλειος στην Ρόδο

Σπουδαίο βαθμό πήρε ο Παναιγιάλειος μέσα στην Ρόδο από την τοπική ομάδα, σε ένα παιχνίδι που κρατούσε την νίκη για 82’ λεπτά, αλλά τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 8’ λεπτό ο Κοντοχρήστος εκτέλεσε φάουλ για τον Παναιγιάλειο, αλλά η μπάλα έφτασε εύκολα στην αγκαλιά του Μανουσάκη.

Στο 12’ λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τρόκας σέντραρε από τα δεξιά, ο Μπαρμπαρούσης πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε σε μεγάλη επέμβαση τον Παπαδόπουλο.

Ο Παναιγιάλειος απάντησε δύο λεπτά μετά, όταν ο Γκίκα έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά το σούτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Μανουσάκης.

Στο 19’ λεπτό οι Αιγιώτες είχαν νέα καλή στιγμή με σούτ του Κραγιόπουλου που έδιωξε εντυπωσιακά ο πορτιέρο των γηπεδούχων, ενώ η Ρόδος απάντησε στο 22’ με το σούτ του Μίσκου να μπλοκάρει εύκολα ο Παπαδόπουλος

Στο 38’ λεπτό ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το καλό φάουλ του Δούμτσια, ενώ ένα λεπτό μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έπιασε το σούτ και πάλι, με τον πορτιέρο του Παναιγιάλειου να το λέει και πάλι «όχι».

Στο 41’ λεπτό οι Αιγιώτες άνοιξαν το σκορ σε αντεπίθεση και με άψογο πλασέ του Φωκαϊδη.

Με την έναρξη του β’ μέρους είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Κέρι από καλή θέση να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου, ενώ στο 75’ λεπτό ο Γκίκα εκτέλεσε φάουλ από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Ρόδου.

Ένα λεπτό μετά ήρθε η απάντηση για τους Ροδίτες, με το σούτ του Πατσιαβούρα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 81’ λεπτό ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την καλή κεφαλιά του Μπαρμπαρούση, ενώ στο 83’ λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Λόρι Κέρι, με καταπληκτικό σούτ στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου.

Στο 86’ λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα επάνω στον Κέρι, ενώ στο 88’ λεπτό ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Μπαρμπαρούση πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ολική ανατροπή.

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μ. Σκύβαλος): Μανουσάκης, Καψάλης, Μίσκου, Νικολόπουλος (56΄Ξεπαπαδάκης), Τσούτσης (56΄Ζούνης), Τρόκα (68΄Πατσιαβούρας), Καρύκι, Λάσκαρης (80΄Αργκιλέσι), Δούμτσης (56΄Γονιωτάκης), Μπαρμπαρούσης, Κέρι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας): Παπαδόπουλος, Φωκαϊδης (54΄λ.τρ. Πατρώνης), Κοντοχρήστος, Μαυρόπουλος, Γκίκα, Βασίλτσης (67΄Παπαδόπουλος), Βήτος, Μακρής, Κραγιόπουλος, Μωραϊτης, Σκούτας (78΄ Τρέσα).