Λύση για το γηπεδικό στο Πετρωτό και στον Άγιο Βασίλειο

Η αντικατάσταση του τάπητα και οι εργασίες βελτίωσης στο γήπεδο Πετρωτού, ώστε να δοθεί άμεσα σε χρήση, είναι στις προτεραιότητες της ΕΠΣ Αχαΐας.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων, είναι ένα θέμα που έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Ένωσης, Άγγελος Δανιήλ, προκειμένου να βρεθεί λύση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να δώσει “ανάσα” στα σωματεία της περιοχής. Μην ξεχνάμε ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει όταν κλείσει και το γήπεδο Ζαρουχλεΐκων για τις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα.

Επίσης ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου αναγκάστηκε να παίζει πέρυσι στο ενωσιακό «Ανδρέας Κάνιστρας», αφού το τρένο του αφαίρεσε ένα μεγάλο κομμάτι αγωνιστικού χώρου. Οι άνθρωποι της διοίκησης ήθελαν πάλι μια έδρα στην περιοχή του βρήκαν μια έκταση 47 στρεμμάτων, η οποία ανήκει στην «ΓΑΙΑ ΟΣΕ».

Έτρεξαν για τα διαδικαστικά και πλέον απευθύνθηκαν στον δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη για την χρηματοδότηση του έργου. Ένα έργο που θα κοσμεί την περιοχή, αφού εκτός από γήπεδο ποδοσφαίρου θα περιέχει επίσης γήπεδα μπάσκετ, βόλευ και παιδική χαρά.