“Μάχη” με φόντο τον μεγάλο τελικό

Νίκη και μόνο νίκη στον τελικό πριν τους τελικούς της Stoiximan Basket League. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός στόχος του Προμηθέα στο παιχνίδι του Σαββάτου 29/5 (20:00) με το Λαύριο Megabolt εκτός έδρας, σε μια αναμέτρηση δίχως αύριο, η οποία θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί όπου ήδη περιμένει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, που ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά παρότι προηγήθηκε με 2-0 νίκες στην σειρά με το Λαύριο Megabolt, ισοφαρίστηκε σε 2-2, πληρώνοντας λάθη, αστοχία και έλλειψη συγκέντρωσης, στοιχεία τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν το Σάββατο (μαζί και ο παράγοντας κούραση) για να έρθει το πολυπόθητο «εισιτήριο» και ο Προμηθέας να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της μεγάλης κατηγορίας για δεύτερη φορά στην iστορία του μετά την σεζόν 2018-2019.

Στη διάθεσή του ο έμπειρος τεχνικός θα έχει τους Γιαννόπουλο, Χριστοδούλου, Τζέριαν Γκραντ, Λούντζη, Κλαβέλ, Μπαζίνα, Φορντ, Δημήτρη και Γιάννη Αγραβάνη, Τανούλη, Κουρουπάκη και Αγκμπελίζ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τζεράι Γκραντ. Το παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 8μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της ΕΡΤ-3 και από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4, θα διευθύνουν οι διεθνείς Χαράλαμπος Καρακατσούνης (Μαγνησίας), Τάσος Μάνος (Αθήνας) και Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης).

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Εφόσον είμαστε καλύτεροι πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ και να κερδίσουμε. Αν δεν αποδειχθούμε τελικά καλύτεροι, τότε θα πούμε μπράβο στον αντίπαλο», ήταν η δήλωση που έκανε ο Μάκης Γιατράς.