Μέσα Νοεμβρίου έτοιμο το “Κώστας Ζάρρας”

Ο εργολάβος έχει μπει στο γήπεδο Σαραβαλίου, αφού έχει πάρει δεύτερη παράταση και προχωράνε οι εργασίες για να τοποθετηθεί ο νέος τάπητας στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δημήτρης Σουγλέρης που είναι ο υπεύθυνος του επιτροπής αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πατρέων για το γήπεδο Σαραβαλίου τόνισε στο “Νεολόγο”:

“Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει, έχουν ξηλωθεί τα δοκάρια, έχει πέσει άμμος για να αλφαδιάσει ο αγωνιστικός χώρος, έχουν καθαριστεί τα κανάλια για το νερό, αλλά μας καθυστέρησαν λίγο οι καιρικές συνθήκες με την δυνατή βροχή. Ο ίδιος εργολάβος έχει μπει παράλληλα και στο γήπεδο Ροιτίκων που ξεκίνησαν και εκεί οι εργασίες και δουλεύει μαζί και τα δυο γήπεδα.

Πιστεύω ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα είναι έτοιμο το γήπεδο Σαραβαλίου για να δοθεί προς χρήση στις ομάδες». Ο τάπητας που είναι 5ης γενιάς, τελευταίας γενιάς με προδιαγραφές ΦΙΦΑ έχει έρθει στην Αθήνα και σε λίγες ημέρες θα σταλεί στην Πάτρα για να αρχίσει το στρώσιμο στο γήπεδο. Ο τάπητας που ξηλώθηκε από το Σαραβάλι θα πάει στο γήπεδο Ρωμανού για να στρωθεί“.