Ματς που τα είχε όλα στα Καλάβρυτα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλ. Φωκάς

ΣΚΟΡΕΡ: 67’ πεν. Βραχλιώτης  – 45’, πεν.58’  Διαμαντόπουλος, 63’ Σαμαντάς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82΄ Γκλαβάς, 90΄ Π. Βλάχος

Νικηφόρα ξεκίνησε στο πρωτάθλημα η Νίκη Προαστείου, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Α.Ε. Καλαβρύτων εκτός έδρας.

Η ομάδα των Καλαβρύτων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο έλεγχο του παιχνιδιού και την πρωτοβουλία των κινήσεων παίζοντας ψηλά και πιέζοντας. Σε αυτό το διάστημα είχε τρία δοκάρια, στο 3΄με τον Μαραγκό, στο 20΄με τον Μητρόπουλο και στο 40′ με τον Ασπρούκο. Αντί όμως να ανοίξει το σκορ η ομάδα των Καλαβρύτων, και σε κόντρα της ροής του παιχνιδιού, η Νίκη Προαστείου σημείωσε τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου 45΄με απαθείας χτύπημα φάουλ του Διαμαντόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές φάσεις με την ομάδα της Πάτρας να έχει ανέβει και να είναι πιο αποτελεσματική σημειώνοντας δύο ακόμα τέρματα, το ένα με πέναλτι στο 58΄ με τον Διαμαντόπουλο και το άλλο στο 63′ με τον Σαμαντά.

Τα Καλάβρυτα πίεσαν, μείωσαν το σκορ σε 1-3 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Βραχλιώτης στο 67΄, αλλά έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητή Φωκά. Πιο συγκεκριμένα φωνάζουν για τη φάση στο 73′ όταν Παναγιώτης Βλάχος με ωραία ενέργεια πέρασε τον αμυντικό της Νίκης μπήκε μόνος τους από δεξιά προς την περιοχή και ανετράπη λίγο έξω από αυτή.

Ο διαιτητής όπως υποστηρίζει η ομάδα της ορεινής Αχαΐας αντί να δώσει το φάουλ και να παρατηρήσει με κάρτα το αμυντικό του Προαστείου (θα ήταν η δεύτερη) έδωσε… κίτρινη στον παίκτη των Καλαβρύτων για θέατρο. Στο 80΄ μάλιστα φωνάζουν για ακόμα ένα πέναλτι σε ανατροπή του Φεφέ. Οι Καλαβρυτινοί τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Γκλαβά και Π. Βλάχου.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος-Κ. Βλάχος): Λέσης, Βλάχος Π., Γκλαβάς, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Μαραγκός (80’ Ντάτσι), Ασπρούκος (87’ Κουτρουμάνης), Βραχλιώτης (78’ Φεφές), Θεοδοσίου

ΝΙΚΗ ΠΡOAΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Θεοδωρακόπουλος, Τασόπουλος (76’ Φούντος), Πανούσος, Κολέτσης (76’ Πολύδωρος), Διαμαντόπουλος, Ζεκιάι, Ντζάνης (70’ Γερολυμάτος), Αντωνόπουλος, Σαμαντάς, Πατρώνης.