Μαύρη Θύελλα επτά… μποφόρ στο Ρίο

Ένα εύκολο και αποδοτικό απόγευμα είχε ο Παναιγιάλειος, στο γήπεδο του Ρίου, κόντρα στην γηπεδούχο Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Συγκεκριμένα σ΄ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι όπου οι δύο αντίπαλοι έχουν πάρει αντίθετους δρόμους, με τους γηπεδούχους να διεκδικούν την παραμονή μέσω των πλέι άουτ και τους «μελανόλευκους» να διεκδικούν τον τίτλο του υπερπρωταθλητή και στη συνέχεια την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν ελεύθερα και προσέφεραν γκολ και θέαμα.

Κάτι που επιβεβαιώνει και το επιβλητικό 2-7, σκορ με το οποίο η Αιγιώτικη ομάδα κέρδισε την Αναγέννηση, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής για τον β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας.

Μετά το νέο «τρίποντο» και σε συνάρτηση με το προγραμματισμένο ρεπό του Άρη Π., ο Παναιγιάλειος επέστρεψε στην κορυφή και πλέον καλείται να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι την Μεγάλη Τετάρτη και στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος, όπου και θα γίνει η τελική κατάταξη, θα κάνει το δικό του ρεπό.

Σε ότι αφορά, τώρα, τους σκόρερ του παιχνιδιού ξεχωρίζει το νέο χατ τρικ του Γκάτση (47΄, 65΄, 83΄ πεν.) ενώ τα υπόλοιπα «μελανόλευκα» τέρματα πέτυχαν οι Σκούτας (33΄), Αρβανίτης (51΄) και Βιλανάκης (76΄). Για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν πρώτοι το σκορ με τον Σάχι (8΄), είχε μειώσει προσωρινά ο Γαβριήλ (69΄).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Κατσαΐτης (77΄ Ντάτσος), Θεοδωρόπουλος (46΄ Καλαμπόκας), Σάχι, Ντινόπουλος (63΄ Ταγάρας), Τελέγκος, Πουρνατζής, Μπουρίκας, Γκολφινόπουλος, Χίμκε (46΄ λ.τ. Γαβριήλ), Παπαπέτρου (68΄ Αλέμης), Χριστόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μαυρούλιας, Μαχαίρας (68΄ Αντύπας), Χούσα, Παπαδόπουλος (61΄ Οικονόμου), Μιχ. Σπανός, Αρβανίτης, Κοτσόκολος, Λιάτος (68΄ Βιλανάκης), Γκάτσης, Ανδ. Σπανός (61΄ Καραπιπέρης), Σκούτας (68΄ Τσεκούρας).