Μεγάλα «μπαμ» από Αστέρα Τέμενης

Παντοδύναμος γίνεται ο Αστέρας Τέμενης ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύλλογος από την Αιγιάλεια είναι κοντά στο να κλείσει τον Παναγιώτη Παπαβασιλόπουλο, έναν παίκτη πρώτης γραμμής, τον οποίο ο προπονητής του Αστέρα, Αρης Ξενούλης γνωρίζει πολύ καλά από τη συνεργασία που είχαν στον Αίολο Αγυιάς την προπερασμένη σεζόν.

Επίσης, δυνατά για τον Αστέρα Τέμενης παίζει και ο Σακελλαρόπουλος, ο οποίος έχει παίξει σε Προμηθέα και Γλαύκο. Τέλος, ο Αστέρα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Διαμαντή Σταθακόπουλο, ενώ έκλεισε και τον πολύπειρο Ανδρέα Βουρνά, μια μεταγραφή από το «επάνω ράφι» για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής! Ιδού και οι σχετικές ανακοινώσεις:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΡΝΑΣ

Μεταγραφικό «σεφτέ» έκανε η ομάδα μας, με την απόκτηση του Ανδρέα Βουρνά! Ο πολύπειρος play maker (32 ετών, 1.90), δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Θα είναι μαζί μας και θα μας δώσει πολύτιμη βοήθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έχει αγωνιστεί σε Έσπερο ΑΟΠΑ, Παναχαϊκή, Κεραυνό Αιγίου, Δόξα Λευκάδας, Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, Αχαγιά ΄82, Γλαύκο και Σφήκα Αμαλιάδας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ξανά στην Παναχαϊκή και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή μπασκετική χρονιά με υγεία! Η παρουσίαση του Ανδρέα Βουρνά έγινε στο κατάστημα υγρών καυσίμων του κ. Δημήτρη Σπυρόπουλου («Σερίφη»), τον οποίον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας!

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Διαμαντή Σταθακόπουλο. Ο δυναμικός φόργουορντ (23 ετών, 1.98μ.) και βασικός συντελεστής της κατάκτησης των 2 πρωταθλημάτων σε Α2 και Α1 ΕΣΚΑ-Η θα δώσει το «παρών» στο παρθενικό μας ταξίδι στη Γ΄ Εθνική. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή μπασκετική χρονιά με υγεία!