Μεστή η φετινή παρουσία του Αστέρα Τέμενης

Καθόλου άσχημη δεν μπορεί να θεωρηθεί η μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα Τέμενης, καθώς βρίσκεται στην 9η θέση του 2ου ομίλου της Β κατηγορίας με 8 βαθμούς και αν ήταν και λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε κάλλιστα να είχε καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Ο Αστέρας έδειξε πως είναι μία ομάδα που βασίζεται κυρίως στην έδρα του κάτι που το απέδειξε κιόλας καθώς σε 4 εντός έδρας αναμετρήσεις είχε απολογισμό 2 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι “μπλε” κέρδισαν τον πρωτοπόρο Απόλλων Εγλυκάδας με σκορ 2-1. Την 2η αγωνιστική ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από την ΑΕ Δρεπάνου με σκορ 3-0.

Την 3η αγωνιστική ο Αστέρας φιλοξένησε τον Πανιώνιο/Αχιλλέα Αγυιάς και τον κέρδισε με σκορ 1-0. Στην συνέχεια απέσπασε δύο ισοπαλίες, εκτός έδρας από την Αργυρά Πατρών με 2-2 και εντός έδρας από τον Αχιλλέα Καμαρών με λευκή ισοπαλία. Τέλος την 6η αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας σε μια απρόσμενη ήττα από την Αυτόνομη ΠΟ με σκορ 2-0.

Από πλευράς σκοραρίσματος δεν έχουμε κάποιον παίχτη που να έχει ξεχωρίσει καθώς τα 5 τέρματα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα τα έχουν σημειώσει διαφορετικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Μανίκας, Ντοντάι, Χριστοδουλόπουλος,
Χαρδαλούπας και Βλάχος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς