Μεταγραφές άμεσα αν θέλει να το πάει μέχρι τέλους!

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε όλες τις ομάδες της Super League 2 πλην ελαχίστων εξαιρέσεων να αρχίζουν να φορτώνουν με παίκτες το ρόστερ τους και να το διαμορφώνουν όπως θέλουν για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Παναχαϊκή είναι μια από τις ελάχιστες πλέον ομάδες που δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφική προσθήκη ακόμη και είναι πολύ πιθανό να κυλήσει και αυτή η εβδομάδα που διανύουμε χωρίς μεταγραφικές αφίξεις για την αχαϊκή ομάδα.

Από το περιβάλλον της Παναχαϊκής αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η ομάδα μετά το μεταγραφικό φιάσκο με προσθήκες τύπου Νιλτίνιο και άλλων παικτών που σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες κοιτάζει προσεκτικά παίκτες από το πάνω ράφι προκειμένου να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα και όχι απλά να φορτώσει το ήδη μεγάλο ρόστερ της απλά αριθμητικά με παίκτες.

Ναι υπάρχει μια μαγιά καλών ποδοσφαιριστών που έχει παραμείνει από πέρυσι όμως με 12-13 καλούς παίκτες δεν φτιάχνεις ομάδα που να διεκδικεί άνοδο, καθώς αυτό που μετράει για μια ομάδα που θέλει να έχει υψηλούς στόχους και να είναι ανταγωνιστική είναι να δημιουργηθεί από νωρίς ένα αξιόμαχο σύνολο τουλάχιστον 20 ισάξιων παικτών που θα πλαισιωθεί με 4-5 νεαρούς, αλλά φιλόδοξους παίκτες για να υπάρχει το σωστό αριθμητικό βάθος στο ρόστερ.

Ο κόσμος της ομάδας ανησυχεί και όχι άδικα, αφού τα μεταγραφικά νέα βγαίνουν με το σταγονόμετρο, σαφείς απαντήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας για την μεταγραφική άπνοια που επικρατεί εδώ και καιρό δεν έχουν δοθεί και οι απορίες των φιλάθλων της Παναχαϊκής είναι εύλογες, ειδικά μετά και το διαφαινόμενο “διαζύγιο” με τον Λιποράσε.

Η Παναχαϊκή θέλει παίκτες ενδεκαδάτους που δεν θα αργήσουν να προσαρμοστούν και όχι απλά για να συμπληρώσουν το ρόστερ και αυτοί δεν είναι λίγοι. Την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΙ όλοι γήπεδο, ώστε να παραμείνει ζωντανό το όνειρο…