Μεταγραφές με στόχο την παραμονή η Περιβόλα

Το 2021 έφυγε και στην Περιβόλα έχουν στόχο μία σαφώς καλύτερη πορεία, ούτως ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής στη Β΄Κατηγορία!

Οι “πράσινοι” έδειξαν μεγάλη βελτίωση μετά τις πρώτες αγωνιστικές, όντας μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα επιθυμούσαν οι άνθρωποι του σωματείου!

Μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών η ομάδα της Περιβόλας βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 11 βαθμούς και φυσικά το έργο της γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο ενόψει της συνέχειας, αφού και οι αντίπαλοι θα ενισχυθούν μεταγραφικά.

Βέβαια οι “πράσινοι” του Γιώργου Μιχαλιτσιάνου σε αρκετά παιχνίδια έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο το οποίο ωστόσο δεν συνδυάστηκε και με τα επιθυμητά αποτελέσματα! Έτσι στα παιχνίδια του α΄ γύρου που απομένουν και στο δεύτερο μισό άπαντες έχουν θέσει στόχο μία σαφώς καλύτερη πορεία ούτως ώστε η Περιβόλα να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Β΄Κατηγορία.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τους ανθρώπους της ομάδας να «στοχεύουν» σε παίκτες που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν άμεσα και να βοηθήσουν ούτως, ώστε η Περιβόλα να διεκδικήσει μέχρι το φινάλε το στόχο της παραμονής και φυσικά άπαντες ελπίζουν ότι στο τέλος θα το καταφέρουν.

Πρώτη προσθήκη ήταν του Παναγιώτη Τσεκούρα από τη Δάφνη Πατρών που έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του συλλόγου, με θητεία επίσης σε Ψηλαλώνια, Ζαβλάνι και άλλα σωματεία της περιοχής. Επίσης θα αποκτηθούν 2-3 ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και είναι θέμα ημερών η ανακοίνωσή τους.