Μεταγραφή από το «πάνω ράφι» για το Ζαβλάνι

Συνεχίζεται στο Ζαβλάνι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς, η οποία βρίσκει το ιστορικό σωματείο στην Γ’ Κατηγορία, με μοναδικό στόχο την άνοδο και τον πρωταθλητισμό.

Μετά τις μεταγραφές των Ξυπολιά, Γραμματικόπουλου και Α. Χότζα, οι «κόκκινοι» απέκτησαν και τον πολύπειρο τερματοφύλακα Κ. Αγοράκη, ο οποίος έχει αγωνισθεί και πάλι στην ομάδα την περίοδο 2017-2018, κερδίζοντας μαζί της την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Ο πολύπειρος πορτιέρο αγωνιζόταν την τελευταία διετία στην Αναγέννηση Πατρών, με την οποία κέρδισε φέτος την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, ενώ πριν την ομάδα του Λαδόπουλου και στην πλούσια καριέρα του στα ερασιτεχνικά γήπεδα, φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Απόλλων Εγλυκάδας, Ατρόμητου Λάππα, Αετού Πατρών, Ζαβλανίου/Αίαντα, Διαγόρα Βραχνεϊκων, Αχαϊού Σαραβαλίου και Αναγέννησης Πατρών, έχοντας κατακτήσει τίτλους και ανόδους.

Πρόκειται σίγουρα για μια μεταγραφή-πολυτέλεια για τα δεδομένα της Γ’ Κατηγορίας και την θέση του τερματοφύλακα, η οποία λύνει τα χέρια του προπονητή της ομάδας Ανδρέα Σέρρου, ενώ για τον Κ. Αγοράκη θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Μεγάλη συμβολή στην απόφαση του να βοηθήσει το ιστορικό Ζαβλάνι, έπαιξε η πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο της ομάδας Χαράλαμπο Πανταζάτο.