Μεταγραφικό “μπαμ” για τον Ατρόμητο Πατρών

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Πατρών, καθώς απέκτησε την έμπειρη αθλήτρια Ξένια Αναγνωστοπούλου. Η Ξένια να αναφέρουμε πως αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια στον χώρο της μεσαίας γραμμής ως 6αρι και 8αρι.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε αρχικά στον Ιάλυσο Ρόδου και στην συνέχεια στις Αμαζόνες Κορινθίας. Να τονίσουμε πως αυτή θα είναι η 2η θητεία της στον Ατρόμητο, καθώς επιστρέφει στην ομάδα των Ζαρουχλεΐκων μετά από απουσία 4 χρόνων.

Η εμπειρία αθλήτρια μίλησε στο patragoal.gr για την μεταγραφή της στην ομάδα του Ατρόμητου Πατρών:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που πλέον επέστρεψα στο ‘’Μπλε Σπιτι’’ μου και ανήκω στην οικογένεια του Ατρομήτου.

Στον Ατρόμητο είμαστε μια υγιής ομάδα που έχει όρεξη να δουλέψει και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα να νιώθεις γαλήνη και ηρεμία για κάτι που αγαπάς από μικρό παιδί έχοντας δίπλα σου παλιές και καινούργιες συμπαίκτριες που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγει μια σωστή προπόνηση και ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή χωρίς γκρίνιες και ίντριγκες.

Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρόνια μας, το κλίμα που υπάρχει είναι εξαιρετικό και όλοι συμβάλουν με το παραπάνω. Εύχομαι μια επιτυχημένη χρόνια σε όλες τις ομάδες της χώρας χωρίς τραυματισμούς, με πολλά γκολ και θέαμα.

 Τέλος Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα των Αμαζώνων Κορινθίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε την περασμένη χρόνια κ φυσικά μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ τον Κύριο Τάκη Παναγιώτοπουλο, την διοίκηση και τις συναθλήτριες του Ικάρου Πετρωτού που όταν τους χρειάστηκα δεν μου έκλεισαν την πόρτα, ραντεβού στα Γήπεδα»

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς