Μεταγραφικό ντεμαράζ από την Αχαϊκή

Η Αχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση των Δημήτρη Ανδρεόπουλου και Άκη Κωστή από τον Ατρόμητο Πατρών, Μίλτου Μητρόπουλου από Άρη Πατρών, Δημήτρη Τσιτσάρη από την Δόξα Μανωλάδας, του Ηλία Γεωργόπουλου από τον Πήγασο Πατρών, του Ανδρέα Λαζανά από τον Αχαιού Σαραβαλίου, τον Ανδρέα Σοφούλη από την Δόξα Παραλίας, του Γιώργο Πογιατζή από την Αστραπή Ψαροφαίου, τον Γιάννη Δρόσο από Α.Ε Λιμνοχωρίου, Τάσος Κωστόπουλος από Ατρόμητος Λάππα.

Η ομάδα της Αχαγιάς επίσης ανακοινώνει την συνεργασία της μέχρι το τέλος της σεζόν με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Διονύση Κυριακόπουλο, Γιώργο Νταλάπα παρών σε αυτήν την προσπάθεια ήταν και οι Κώστας Βρύνιας και Νίκος Ταπεινός, όπως είχε αναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ του το patragoal.gr! Όλοι προέρχονται από την ομάδα της Δόξας Νιφορεΐκων.

Παρέμειναν στην ομάδα οι  Νίκος Πυρρής, Νίκος Σουρανής,  Μπρούνο Λίπι , Θόδωρος Κοτσόκολος, Ανδρέας Χούσα, Αλέξανδρος Μπαμπούνης, Παναγιώτης Καραμανλής, Τάκης Ντούβλης , Δημήτρης Στανής, Άλκης Ντρεου, Τάσος Μπουρδέκας,  Χρήστος Λαγός, Βασίλης Καζαντζής,  Αρνίλντο Χαρίζι. Γενικός Αρχηγός παρέμεινε ο Νίκος Παρασκευόπουλος. Βοηθός προπονητή συνεχίζει ο Γιάννης Λεγάτος, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Τάσος Καραβίας

«Το Δ.Σ της Αχαϊκής ευχαριστεί  τις Διοικήσεις όλων των παραπάνω ομάδων για την στήριξη τους με παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών προς την Αχαϊκή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους ποδοσφαιριστές που δήλωσαν ΠΑΡΩΝ από την πρώτη προπόνηση έως σήμερα και δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά τους . Ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια με πρωτοφανείς συνθήκες και χρειάζεται την στήριξη όλων στα 100 χρόνια της ιστορίας της», αναφέρει η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων.