Με ανατροπή στην κορυφή η Παναχαϊκή!

Μπροστά στους φιλάθλους της η Παναχαϊκή επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Επισκοπής, χάρις τα δύο πολύ όμορφα γκολ του Αργεντίνου Νάτσο Λιποράσε και πάει «φορτσάτη» για το ματς κόντρα στην Καλαμάτα.

Το ματς παρακολούθησε ένας εκ των πολλών ιδιοκτητών της Παναχαϊκής, Γουέις, τον οποίο υποδέχτηκε στην Αγυιά ο Πέτρος Σταθάκης.

Στο αγωνιστικό μέρος μόλις στο 4ο λεπτό ο Κέρι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29ο σουτ του Τσιάρα από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ από την εστία του Καλογεράκη. Στο 35ο λεπτό σουτ του Τσιάρα από καλή θέση ο Καλογεράκης απόκρουσε σε κόρνερ. Εκτελέστηκε από τον Λιποράσε, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο χωρίς να αλλάζει κάτι στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 61ο  ο Βουκελάτος έστρωσε στον Εμπουέλλε και ο φορ της Επισκοπής με προβολή σημείωσε το 0-1.

Άμεση απάντηση για τους «κοκκινόμαυρους» στο 67ο λεπτό. Κόρνερ του Νιλτίνιο, κεφαλιά πάσα του Τσιάρα στον Λιποράσε, κεραυνός σουτ του Αργεντίνου και 1-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Στο 73ο λεπτό φάουλ του Κέρι η μπάλα έφτασε στον Λιποράσε και αυτός από κοντά σημείωσε το 2-1 για την ολική ανατροπή.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Στεργίδης, Λιποράσε, Λαρέα, Τσακμάκης, Κωνσταντακόπουλος (65′ Λινάρδος), Τσιάρας, Μπουρλάκης (65′ Αλεξόπουλος), Κέρι (87′ Ρουγκάλας), Μυτίδης, Νίκολα Καρακλάιτς (46′ Nιλτίνιο).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης, Πολίτης, Κούτσιας, Εμπουέλε, Σαμοκασόβι, Λάμτσε, Σταθόπουλος (60′ Βουκελάτος), Σκετεράι (81′ Αμποφό) , Κεφαλάς, Κουβανισιάν, Παπαδόπουλος (60′ Κρίκλοου).