Με δύο Αχαιούς στην Ολλανδία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει φέτος την δουλειά για τη νέα σεζόν, πολύ πιο νωρίς σε σχέση με τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να μετρά ο Ματίας Αλμέιδα πολλές απουσίες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα. Στην αποστολή βρίσκονται ο Πατρινός Αλέξης Γκολφίνος και ο Αχαγιώτης κίπερ, Άγγελος Αγγελόπουλος.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει το απόγευμα για το Αλκμαάρ, με μοναδικό νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Σωτήρη Τσιλούλη. Ταξιδεύει χωρίς τον Ροντόλφο Πισάρο, ο οποίος θα συνεχίσει επί ελληνικού εδάφους πρόγραμμα αποθεραπείας από τραυματισμό. Ταξιδεύει επίσης χωρίς τους τέσσερις διεθνείς που βρίσκονται στο Euro (Γκατσίνοβιτς, Βίντα, Τσούμπερ, Σιμάνσκι) και τους δυο στο Copa America (Πινέδα, Κάλενς), αλλά και χωρίς τους δυο βασικού τερματοφύλακες πέρυσι, οι οποίοι πλέον δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε για Ολλανδία: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισοτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.