Με Δ. Καράγιωργα ήρθε η παραμονή του Αστέρα Τσουκαλεΐκων

O Δημήτρης Καράγιωργας έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα Τσουκαλεΐκων σε μια δύσκολη στιγμή, αφού το σωματείο βρισκόταν χαμηλά στην βαθμολογία.

Ο Αστέρας μας έχει συνηθίσει να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην πρώτη τετράδα συμμετέχοντας στα πλέι οφ ανόδου. Φέτος οι «ροσομπλού» είχαν ένα ιδιαίτερο… μαραθώνιο, αφού η χρονιά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και η ομάδα βρισκόταν συνεχώς στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η αλλαγή προπονητή έγινε στα μέσα Ιανουαρίου, με τον Δημήτρη Καράγιωργα να αναλαμβάνει σε μια δύσκολη στιγμή την ομάδα, η οποία έψαχνε αντίδραση και ένα καλό σερί για να ανέβει βαθμολογικά.

Ο νεαρός τεχνικός με σκληρή δουλειά κατάφερε να “αναστήσει” τον Αστέρα και να τον βάλει τελικά στα πλέι άουτ παραμονής, ενώ από ατυχία δεν κέρδισε την απευθείας παραμονή. Ο σύλλογος των Τσουκαλεΐκων στα πλέι άουτ σώθηκε πολύ εύκολα, παίζοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση του.

Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο και για το φιλόδοξο τεχνικό, ο οποίος κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της ομάδας και να γεμίσει αισιοδοξία το στρατόπεδο του συλλόγου…