Με Μπελεγρή πρόεδρο η Πάτρα Βόλεϊ

Η Πάτρα Βόλεϊ ανακοίνωσε ότι νέος πρόεδρος ανέλαβε ο επιχειρηματίας, Νίκος Μπελεγρής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την αλλαγή προεδρίας. Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο πατρινός επιχειρηματίας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δηλώσεις ΠΡΟΕΔΡΟΥ

«Με αισθήματα τιμής, περηφάνιας και τεράστιας ευθύνης αναλαμβάνω από σήμερα τη θέση του προέδρου της Ομάδας της PATRA VOLLEY BALL ενός ανερχόμενου Συλλόγου του τόπου μας, στην Πόλη μας την Πάτρα μας.

Η τιμή και η περηφάνια πηγάζουν από τη πρόσφατη διαδρομή ενός ζωντανού οργανισμού που από την πρώτη χρονιά παρουσίας έχει βάλει τη σφραγίδα του κι θα είναι πρωτοπόρος στην ιστορία της πόλης στον Νομό Αχαΐας και κατ΄ επέκταση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Η τεράστια ευθύνη πηγάζει από την κρισιμότητα της περιόδου και ιδιαίτερα από το κληροδότημα που μας έχουν χαρίσει απλόχερα, απαστράπτουσες, διοικητικές και αθλητικές προσωπικότητες, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ που υπηρέτησαν προσφάτως τον Σύλλογο επάξια και με με αξιοπρέπεια και συνέβαλαν στην καθολική της καταξίωση.

Η διαδρομή της PATRA VOLLEY BALL είναι γεμάτη από δύσβατα μονοπάτια, δυσκολίες και αντιξοότητες. Πάντοτε, όμως έβρισκε τον τρόπο να επανέλθει στις μεγάλες λεωφόρους και να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, ιδιαίτερα για τους νέους και τους φιλάθλους του αθλήματος στην πόλη μας την Πάτρα που τόσο έχει ανάγκη στην αναγέννηση του αθλήματος που τόσα χρόνια είχε υποβαθμιστεί με αποτέλεσμα την μη παρουσία καμίας ομάδας τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες.

Για τους Πατρινούς της γενιάς μου, τα μικρά παιδιά της Πάτρας , η προσφορά της ομάδας μας θα είναι καθολική.

Στην PATRA VOLLEY BALL δεν είναι προτίμηση, ούτε πεδίο γενναιοδωρίας, αλλά υποχρέωση βασισμένη σε αρχές και ιδανικά. Όσο κι αν ακούγεται κοινότυπο, είναι γι’ αυτούς τους λόγους που δεν μπορούσα να αρνηθώ στη σχετική πρόταση να αναλάβω την προεδρία του Συλλόγου .

Για την εμπιστοσύνη τους, ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Ρουμελιώτη , τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και ιδιαίτερα τον κ. Νικόλαο Ρουμελιώτη διεθνή αθλητή πετοσφαίρησης, με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος κατακτώντας την 5η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες το 2004 καθώς επίσης και τους επικεφαλής, όλων των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου μας.
Μια νέα σελίδα ανοίγει σήμερα».