Με νέα ονομασία πλέον ο ΣΠΟΡ FM

Σε bwinΣΠΟΡFM μετανομάζεται ο κορυφαίος αθλητικός σταθμός της χώρας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του σταθμού που πλέον θα φέρει και το όνομα της εταιρείας διαδικτυακού στοιχήματος:

Παθιαστήκαμε, αγωνιστήκαμε, παίξαμε, ζήσαμε στιγμές θριάμβου, ακουστήκαμε παντού, μπήκαμε σε κάθε γήπεδο, σε κάθε τερέν, και λίγο πριν συμπληρώσουμε 25 χρόνια στην μπάντα των FM, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μία στρατηγική συμμαχία, που θα ενισχύσει έτι περαιτέρω τη δυναμική μας παρουσία.

Ο ΣΠΟΡ FM γίνεται bwinΣΠΟΡ FM.

Δύο μεγάλα brands, δύο milestones στους τομείς δραστηριοποίησής τους, ενώνουν δυνάμεις.

Μία συνεργασία που διασφαλίζει την ισχυροποίηση της ταυτότητάς μας και τη διαφύλαξη του ανεξάρτητου χαρακτήρα μας. Για να συνεχίσουμε να ακουγόμαστε ακόμα πιο δυνατά, προσφέροντας ακόμα πιο πλούσια ενημέρωση.

Κι’ αυτό, γιατί εδώ και σχεδόν 25 χρόνια, ο ΣΠΟΡ FM στη συνείδηση των ακροατών είναι το μόνο αμερόληπτο, ανεξάρτητο, πολύχρωμο και πολυσυλλεκτικό αθλητικό ραδιόφωνο, το νούμερο 1 αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας. Και αυτό το bond με τους ακροατές εδράζεται στην αμφίδρομη σχέση που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μαζί τους.

Με άξονες τα γρήγορα αντανακλαστικά μας, τις κλασικές, σταθερές μας υπογραφές, τις κορυφαίες φωνές της αθλητικής δημοσιογραφίας –και όχι μόνο, αλλά και τα ανοιχτά μας μικρόφωνα, καθώς και τη σύνδεση -στο συλλογικό perception- του ΣΠΟΡ FM με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που μας γέμισαν υπερηφάνεια.

BwinΣΠΟΡ FM

Μία νέα συνεργασία – δύο κορυφαία brands – μία ισχυρή ταυτότητα

ΣΠΟΡ FM στους 94,6
Νέα φανέλα, ίδιο γήπεδο