Με νίκη “κλειδώνει” τα πλέι οφ ο Παναιγιάλειος

Εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση και σε ανακαινισμένο γήπεδο περιλαμβάνει, για τον Παναιγιάλειο, το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής για τον β΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι «μελανόλευκοι» θα υποδεχτούν την Τετάρτη (5/4 – 17:00) στο γήπεδο της Αβύθου, τον Ατρόμητο Πατρών, σ΄ ένα παιχνίδι όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η Αιγιώτικη ομάδα, μετά το εκτός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Άρη Πατρών, θέλει να ολοκληρώσει με νίκες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στα πλέι οφ, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του υπερπρωταθλητή που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, ακολούθησαν μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας με προπονήσεις στο γήπεδο της Αβύθου. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι καλούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανταποκριθούν σ΄ ένα ακόμη επίπονο πρόγραμμα αγώνων, αφού μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη θα πρέπει να αγωνιστούν σ΄ άλλα δύο παιχνίδια με τα οποία και θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Σε ότι αφορά το απουσιολόγιο, ο «μελανόλευκος» κόουτς, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ανδρέα Σπανό που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, μετά την αποβολή του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.