Με πίστη η Παναχαϊκή για το θετικό αποτέλεσμα στην Δράμα – Τηλεοπτικός ο αγώνας στις 17.30 από την ΕΡΤ

Με πίστη για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, η Παναχαϊκή βρίσκεται ήδη στην Δράμα για τον αγώνα με την Δόξα, οποίος θα ξεκινήσει στις 17.30 στο γήπεδο των Δραμινών και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ

Στην αποστολή των «κοκκινόμαυρων» θα βρίσκεται και ο Σταμόπουλος, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας όλη την πρηγούμενη εβδομάδα και θα αποτελέσει μια πολύτιμη λύση για τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Από την πλευρά των Δραμινών θα απουσιάσουν ο Αποστολίδης ο οποίος είναι τραυματίας καθώς και ο Ενγκόγκα που λείπει με την Εθνική Ισημερινή Γουινέας. Αντίθετα ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και επιστρέφουν στην διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη οι Χάμοντ και Κουκόλης.

Ο Σάββας Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Έβρου, θα διευθύνει τον αγώνα στην Δράμα, με βοηθούς τον Παπαδάκη του Συνδέσμου Ημαθίας και τον Τερζόπουλο του Συνδέσμου Έβρου.

4ος διαιτητής θα είναι ο Μαρόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας και παρατηρητής ο Κουζάκης του Συνδέσμου Θεσσαλίας.

Αναλυτικά οι αποτολές των ομάδων για τον σημερινό αγώνα έχουν ως εξής :

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ : Μένκα, Ηλιάδης, Σιώπης, Αναστασίου, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Κουκόλης, Πλέγας, Πινδώνης, Αργυρόπουλος, Χάμοντ, Οικονόμου, Κρητικός, Κόντος, Ρόβας, Ιωαννίδης, Σαμπανίδης, Περέγιο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ : Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Coll, Μαυριάς, Σιατραβάνης, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Μασούρας, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος.