Με πατρινά γκολ η νίκη της Εθνικής Άμμου

Νικηφόρα, με το επιβλητικό 4-0 επί της Νορβηγίας, ξεκίνησε η Εθνική Beach Soccer τον όμιλο στο τουρνουά (Division B) της Τιρρένια στην Ιταλία, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο Toscana Sport Resort. Επόμενοι αντίπαλοι της Ελλάδας, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Αγγλία στις 04/07 και η Μάλτα στις 06/07.

Σκόρερ των ελληνικών τερμάτων ήταν οι Ανδρέας Κατσούλης, Δημήτρης-Αλέξανδρος Μικελάτος, Μιχάλης Λυμπούσης και Γιάννης Σκούρτας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Εθνική επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 04 Ιουλίου την Αγγλία, η οποία, ωστόσο, δεν έχει παρουσιαστεί στη διοργάνωση. Έτσι, σύμφωνα με τον κανονισμό, αναμένεται η Ελλάδα να πάρει τη νίκη άνευ αγώνος. Ο πρώτος του ομίλου ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία, πράγμα που θα συμβεί αν η Εθνική νικήσει τη Μάλτα το Σάββατο 06/07 (στο ποδόσφαιρο άμμου αναδεικνύεται υποχεωτικά νικητής, οπότε σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει παράταση και πέναλτι).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Σοϊλεμές, δήλωσε τα ακόλουθα για το παιχνίδι με τη Νορβηγία και τη συμμετοχή της Εθνικής στο τουρνουά:

“Κάναμε καλή αρχή, σημαντικό το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Το ματς δεν ήταν καθόλου εύκολο, γιατί δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε φιλικούς αγώνες και αυτός ήταν ο λόγος που κατά διαστήματα σήμερα μας έλειπε ο ρυθμός. Είμαστε καλά, παίξανε όλοι και δεν έχουμε τραυματισμούς. Το επόμενο ματς είναι με τη Μάλτα το Σάββατο και θα επιδιώξουμε τη νίκη ώστε να επιστρέψουμε, ως πρώτοι στον όμιλό μας, στην Division A”.