Με την ίδια πετυχημένη συνταγή η Δόξα Νιφορεΐκων

Η Δόξα Νιφορεϊκων θα συμμετάσχει για ακόμα μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ενώ στον μεταγραφικό της σχεδιασμό κατάφερε να κρατήσει σχεδόν όλο το περσινό της ρόστερ, το οποίο κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο.

Με την ίδια συνταγή θα πορευτεί και φέτος ο Γιάννης Ζερδεβάς, με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα της Δυτικής Αχαϊας να αναφέρει τα εξής :

Δελτιό τύπου εξέδωσε η Δόξα Νιφορεϊκων, με το οποίο αναφέρει το ρόστερ της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά αναφέρει :

Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το ρόστερ της ομάδας μας για το 2024-2025.

Βασική επιθυμία του coach Ζερδεβά και της διοίκησης ήταν να παραμείνει ο βασικός κορμός ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Και αυτό στο μεγαλύτερο ποσοστό του το καταφέραμε. Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους αρχηγούς μας Κωνσταντίνο Βρύνια , Διονύση Ανδρικόπουλο , Γιώργο Πετρόπουλο καθώς και σημαντικότατων παικτών για την Δόξα που θα συνεχίσουν με τα ασπρόμαυρα και στο πρωτάθλημα 2024-2025 οι οποίοι είναι Κώστας Παππάς, Αργύρης Σουρανής, Σπύρος Τζίμας, Θανάσης Δημητρέλλος, Νίκος Νικολόπουλος, Τάσος Καραμαλίκης, Αντώνης Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Κάτσενος, Παναγιώτης Κοσιώνης, Αριστείδης Κάτσενος, Παναγιώτης Γεωργίου.

Σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά