Με την…ψυχή στο στόμα ο Παναιγιάλειος

ΣΚΟΡΕΡ: 51’ Παπαγεωργίου, 117’ πεν. Μαντάς – 87΄Ροδόπουλος, 92΄πεν. Τοκάμ
ΑΠΟΒΟΛΗ: 98’ Σαλαμαλίκης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς

Ο Παναιγιάλειος χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση απέναντι στον αξιόμαχο Εθνικό Πατρών που βρέθηκε πολύ κοντά στο να κάνει την έκπληξη. Η κανονική διάρκεια έληξε με 1-1 όπως και η παράταση με 2-2 με τους Αιγιώτες τελικά στα πέναλτι να κερδίζουν με 4-2 και να παίρνουν δύσκολα την πρόκριση.

Ο νεαρός Γιάννης Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ και με το γκολ του έδινε την πρόκριση στην ομάδα του, αλλά ο Ροδόπουλος στο 87΄ ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση. Ο Στηβ Τοκάμ στο 92ο λεπτό έκανε το 1-2, αλλά στο 117΄ ο Ηλίας Μαντάς είχε και πάλι την απάντηση αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί οι Αιγιώτες πήραν την πρόκριση με τον Αναγνωστόπουλο να αστοχεί στην αρχή της διαδικασίας και τους Αιγιώτες να είναι πιο τυχεροί από την “άσπρη βούλα”.

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Γερολυμάτος – Β. Καραβίας): Σουτζόγλου, Σωτηρόπουλος, Μεμέγκα, Χαρμαντάς (110’ Τασσιόπουλος), Σαλαμαλίκης, Αναγνωστόπουλος, Παπαγεωργίου (61’ Γιάννης, 93’ Μαργώνης), Μαντάς, Φραντζής, Σπηλιωτόπουλος (69’ Μπαζάρογλου), Θεοδωρακόπουλος (69΄Χαριτάτος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φ. Γκέκας): Βίλλιος, Κουρτουλέσης, Πλατυκώστας (8’ Σκούτας), Αφούσι, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης (96’ Ιωαννίδης), Γκασίδης (46΄Τοκάμ), Λιάτος, Φουφούνης (85΄Παπαδόπουλος), Ροδόπουλος, Ψωμάρας (58’ Καράκουτης).