Με τον Πανιώνιο στο προημιτελικό του Κυπέλλου ο Προμηθέας

Τα ζευγάρια των προημιτελικών στο ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου με τη συμμετοχή επτά ομάδων από την Stoiximan Basket League , έγιναν γνωστά μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ.

Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό τον Πανιώνιο (ομάδα Α2), ενώ σε πιθανή περίπτωση πρόκρισης θα βρει μπροστά του τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Περιστέρι.

Ο Πανιώνιος που κατέκτησε το UNICEF Trophy, πήρε τον αριθμό «6» και ανάλογα προσαρμόστηκε η κατάταξη των ομάδων που ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League στις θέσεις 5-7 (Άρης, Περιστέρι bwin και ΑΕΚ Betsson), με συνέπεια να προκύψουν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών έχει ως εξής:

15/2

Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ Βetsson

ΠΑΟΚ Mateco-Άρης Midea

16/2

Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin

Προμηθέας-Πανιώνιος

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 17 Φεβρουαρίου και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου. Ο ένας ημιτελικός θα σχηματιστεί από τους νικητές των ζευγαριών Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR- ΑΕΚ Betsson και ΠΑΟΚ Mateco – Άρης Midea, ενώ αντίστοιχα ο άλλος θα προκύψει από τους νικητές των ζευγαριών Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin και Προμηθέας – Πανιώνιος.