Με το δεξί στο πρωτάθλημα η Θύελλα Πατρών (photos)

Γήπεδο Θύελλας: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Πετρόπουλος Χαράλαμπος (Ζούλης Παναγιώτης, Παυλόπουλος Γεώργιος)

Σκόρερ: 17′ Κωνσταντινίδης 23′ Κουτσαντώνης

Με το δεξί ξεκίνησε η θύελλα Πατρών στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Κεραυνού Αγ. Βασ. με σκορ 2-0 για την 1η αγωνιστική του Β ομίλου της Α κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι σκοράροντας δις μέσα σε 5 λεπτά με Κωνσταντινίδη και Κουτσαντώνη, ενώ είχα και τις ευκαιρίες τους για παραπάνω γκολ.

Απ’ την άλλη η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου προσπαθούσε με την σειρά της να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά θέλει και τύχη να μπει η “στρογγυλή θεά” στο πλεκτό, έχοντας και ένα δοκάρι με τον Γιάννη Σπανό.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Β. Καραβία φιλοξενείται στα Προσφυγικά από τον Άρη Πατρών, ενώ ο Κεραυνός υποδέχεται το ΑΠΣ Πάτραι στο Α. Κάνιστρας.

Το φίλμ του αγώνα :

17‘ Γκοοολ για τη θύελλα, όταν ο Κωνσταντινίδης είχε την μπάλα από τα δεξιά και λίγο μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

23′ Γκοοολ για τη θύελλα, έπειτα από το 1-2 που έκανε ο Ντίνος με τον Κουτσαντώνη, ο δεύτερος βγήκε μόνος απέναντι από τον Κουτρούμπα και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

45‘ Τεράστια ευκαιρία για τον Κεραυνό, μετά από μια κούρσα 60μ του Φλωρόπουλου, βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Μπαρδάκη, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

63‘ Ευκαιρία για την θύελλα, όταν έγινε ένα δυνατό σουτ από τον Κουτσαντώνη έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

65‘ Κι’αλλη ευκαιρία για την θύελλα, αυτή την φορά όταν ο Κωνσταντινίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

67‘ Απίθανη ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν μετά από λάθος του Μπαρδάκη ο Σπανός έκλεψε την μπάλα, σε κενή εστία έκανε το πλασέ και αυτή βασανιστικά κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ της θύελλας.

70‘ Έγινε μια σέντρα του Κούστα από τα δεξιά, έκανε την κεφαλιά ο Κουτσαντώνης αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Θύελλα Πατρών (Β. Καραβίας): Μπαρδάκης Κωνσταντινίδης Μιχαλόπουλος (Κυριακόπουλος) Βλασόπουλος Ν Κατριβέσης Αγουρίδης Κούστα (85′ Θανόπουλος) Κουτσαντώνης Ντίνος (88′ Βέρρας) Γεωργαντόπουλος (55′ Βλασόπουλος Θ.) Λιμάτσι (85′ Σταυρόπουλος)

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Ανδρέας Ανδρούτσος): Κουτρούμπας Νικολόπουλος (61′ Καραΐσκος) Ντζάνης Μπάδας Πρέμπτο (89′ Μπαρλάς Τ.) Σοφιανόπουλος (61′ Σμπόρας) Μπαρλάς Λ.(85′ Γκοτσόπουλος) Σαρρής Σπανός Φλωρόπουλος (89′ Αλεξανδρόπουλος) Καϊμακάς