Με το “δεξί” στο πρωτάθλημα το Ζαβλάνι

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας το ΖΒΛΆΝΙ, αφού σε ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσπάθησαν και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκε με 4-1 της ΑΟ Αργυράς.

Μόλις στο 6’ λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν κάτω από την σέντρα, ο Ξυπολιάς ένοιξε το σκορ για το 1-0, ενώ με την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 48’ λεπτό, ο Καρπάνος με εντυπωσιακό γυριστό σούτ από τα πλάγια, διπλασίασε τα τέρματα των “κόκκινων”.

Το 3-0 έγινε στο 73’ λεπτό μετά από εξαιρετική συνεργασία από αριστερά του Χριστόπουλου με τον Χότζα, ο οποίος «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Ευθυμιόπουλο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 75′ λεπτό άλλαξαν οι ρόλοι, με τον Ευθυμιόπουλο από δεξιά να σεντράρει για τον Χότζα, ο οποίος σημείωσε το 4-0.

Η νεανική ομάδα της Αργυράς κατάφερε να μειώσει σε 4-1 στο 82’ λεπτό, με όμορφη ενέργεια και πλασέ του Μπακασέτα.

ΑΠΣ ΖΑΒΛΑΝΙ : Αγοράκης, Μπαρλής, Χριστόπουλος, Καρπάνος, Ξυπολιάς, Τσουκαλάς, Μπισμπίκης (37’ Ζησιμόπουλος), Μπακούρος, Χότζα (79’ Μπασιλάρης), Ευθυμιόπουλος (79’ Γραμματικόπουλος), Κωστόπουλος

ΑΟ ΑΡΓΥΡΑΣ : Γκατζούνας, Παπαγιαννάκης, Ντεντόπουλος, Φ. Σταματάκης (72’ Βαρδακαστάνης), Π. Σταματάκης, Λυκοκάπης (72’ Μπακασέτας), Διγγελόπουλος (70’ Χαρμάνης), Γ. Ασημακόπουλος (58’ Μαριναϊ), Κατσαμπάνης (19’ Κουμπάρος), Κ. Ασημακόπουλος, Γαλάνης

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του Ζαβλανίου
Η διοίκηση του Ζαβλανίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Καρδιολόγο του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Σταθοπούλου Διονυσία για τις εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας για την έκδοση των δελτίων υγείας, καθώς και τον Δημόσιο Υπάλληλο του Νοσοκομείου Δημοσθένη Παπαμήτρου, που φρόντισε να γίνουν οι εξετάσεις.