Με το δεξί στο 2024 και κορυφή για τη Δάφνη Πατρών

Με το δεξί ξεκίνησε η Δάφνη Πατρών τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2024, η οποία στα πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, αγωνίστηκε στο ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας το απόγευμα της Κυριακής, επικρατώντας με 2-1 της Αθλητικής Ένωσης Λιμνοχωρίου.

Το σκορ άνοιξε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ραφαήλ Χότζα από την άσπρη βούλα, πέναλτι που κέρδισε ο νεοαποκτηθείς Σταύρος Τσάτος, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα πρώτο μέρος όπου η ομάδα του Δημήτρη Νικόλα είχε μεν την κατοχή, χωρίς ουσιαστικά να απειλήσει την απέναντι εστία, αλλά και χωρίς να απειληθεί.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Δάφνης μπήκε πιο δυνατά σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων, με την Α.Ε. Λιμνοχωρίου τελικά να καταφέρνει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 61′, όταν ο Σαλαμαλίκης εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ στο ημικύκλιο του κέντρου, με τον Ντουράι να πιάνει στον ύπνο την ομάδα της Πάτρας, να περνάει κάθετη μπαλιά στον Πετρόπουλο και αυτός να σκοράρει, κάνοντας το 1-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Νικόλα παρά την ισοφάριση δεν πτοήθηκε, συνέχισε να προσπαθεί να βρει το τέρμα που θα την έβαζε ξανά σε θέση οδηγού, ανεπιτυχώς. Τελικά στο 90′ σε μια ατομική ενέργεια του Τσάτου, η ομάδα της Δάφνης θα κερδίσει κόρνερ, με τον Γραμματικό να εκτελεί και τον Αναγνωστόπουλο με διπλή προσπάθεια να εκτελεί για το 2-1 και τη νίκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Π.Σ. ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ: (ΝΙΚΟΛΑΣ) Θωμάς, Μπινιέρης, Σωτηρόπουλος, Σταμπολτάς, Παπαστεργίου, Αναγνωστόπουλος, Στάμος (80΄ Έξαρχος), Γραμματικός, Χότζα (85΄ Πέτρου), Τσάτος (90΄Κουκίδης), Τσιόλου.

Α.Ε. ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ: Σουτζόγλου, Πογιαντζής, Παρασκευόπουλος, Καρίτσας, Σαλαμαλίκης, Βλάχος, Χρυσανθόπουλος, Ντουράι, Νικολακόπουλος (85΄ Τσούρας), Πετρόπουλος (85΄ Κυριακόπουλος), Θεμιστοκόπουλος (90΄ Πανούσης).