Με όνομα βαρύ σαν ιστορία…

Διαιτητής: Ν. Χρονάς

Σκόρερ (4′ Σουρανής, 56′ Ανδρεόπουλος / 66′ Τσότρας)

Δοκάρι : 91′ Ανδρεόπουλος (Αχαϊκή)

Παθιασμένη και ψυχωμένη η Αχαϊκή των απουσιών επικράτησε δίκαια με 2-1 της Θύελλας Πατρών, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας είναι μια ομάδα που κάποιος μπορεί να μην τη συμπαθεί, αλλά οφείλει να τη σέβεται.

Μια ομάδα που ξεκίνησε τελευταία τις προπονήσεις μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού, χωρίς προπονήσεις τη βδομάδα που διανύσαμε, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά σήμερα έδειξε πόσο βαριά είναι η φανέλα της.

Τα γκολ σημείωσαν ο Νίκος Σουρανής στο 4ο λεπτό, στο 56′ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ενώ η Θύελλα Πατρών μείωσε με το Χρήστο Τσότρα στο 66ο λεπτό με ωραία κεφαλιά, ενώ στο 91′ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δοκάρι με το Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λεγάτος): Μπακάλης, Στανής, Παππάς, Μπουρδέκας (40΄Ντούβλης / 92′ Σοφούλης), Χαρίζι, Μπουτσικάκης, Σουρανής, Μαρκόπουλος, Ανδρεόπουλος, Γεωργόπουλος, Κωστής (82′ Καζαντζής).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σιδέρης, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος (53′ Καϊμακάς), Βάρρας, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Στεργίδης (65′ Τσότρας), Τσίμπιτσης Αγγελής, Αποστολόπουλος, Ντίνος.