Μια “ανάσα” από την κορυφή συνεχίζει ο Φοίνικας Ζήριας

Φοίνικας Ζήριας – Αστήρ Τέμενης 3-1 (21′ , 47′ Δ. Καραΐνδρος, 54′ Λούλια / 38΄ Γκιόκα)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον υψηλόσωμο επιθετικό Δημήτρη Καραϊνδρο, ο Φοίνικας Ζήριας κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα Τέμενης, κερδίζοντας με 3-1 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται η ΑΕ Πάτρα 2005.

Αν και η ομάδα της Τέμενης μπήκε με αξιώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 21′ λεπτό με τον Δ. Καραϊνδρο, ενώ στο 28′ λεπτό ο Γ. Καραΐνδρος αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κουκίδης από τον Τάφα, με τον Μπαλαφούτη να τον νικάει και να κρατάει το 1-0. Φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Τάφα και η ομάδα της Τέμενης έμεινε με ποδοσφαιριστή λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο.

Κόντρα στα προγνωστικά που ήθελαν το έργο του Φοίνικα να γίνεται εύκολο, ο Αστέρας ισοφάρισε στο 38′ λεπτό με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκιόκα και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η ομάδα της Ζήριας μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη να “καθαρίσει” τον αγώνα, προηγήθηκε με 2-1 στο 47′ λεπτό και πάλι με τον Δ. Καραϊνδρο, ενώ 7 λεπτά μετά ο Λούλια διαμόρφωσε το 3-1, το οποιό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Φοίνικας Ζήριας : Βαρελάς, Εργκι, Φίλιας (80′ Φραντζής), Ραυτόπουλος, Κουκίδης (68′ Χρυσανθόπουλος), Γλωσσίδης, Λούλια (55′ Τέρπος), Δ. Καραΐνδρος (80′ Αναστόπουλος), Γ. Καραΐνδρος, Βεΐζι (55′ Καυγάς), Νικολακόπουλος

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Γκιόκα, Βαγγελάτος, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Νικολακόπουλος (84′ Ζαφειρόπουλος), Τάφα, Μαυρούλιας (76′ Λελούδας), Μανίκας, Π. Κουτρουμπίνας, Μαρής